Golf Canada heeft TheScore uitgeroepen tot zijn eerste officiële gamingpartner, aangezien de Canadese wetgevers vooruitgang boeken met de oprichting van een gereguleerde industrie voor sportweddenschappen.

De samenwerking loopt tot 2022 en zorgt ervoor dat het merk TheScore Bet van het in Toronto gevestigde bedrijf sponsor wordt van het National Open Golf Championship, een evenement dat bestaat uit de CP Women’s Open en de RBC Canadian Open.

Als exclusieve gamingpartner van de evenementen zal theScore Bet fans aanspreken door middel van on-site activeringen, waaronder het creëren van ledenclub ervaringen voor haar klanten en digitale activeringen via zowel Golf Canada als de toernooikanalen.

De Chief Commercial Officer van Golf Canada, John Sibley, zei: We zijn verheugd om theScore Bet te verwelkomen als de eerste officiële gamingpartner van Golf Canada, TheScore-merk staat al synoniem voor sportverslaggeving in Canada en we zijn enthousiast over de mogelijkheid om samen te werken om de bekendheid van theScore Bet te vergroten.

Via de entertainment-eigenschappen en kanalen van Golf Canada heeft TheScore Bet directe toegang tot ons grote lidmaatschap van toegewijde Canadese sportfans.

De RBC Canadian Open en CP Women’s Open zullen in 2022 in Ontario worden gehouden, terwijl de volgende edities van de RBC Canadian Open zijn gepland voor 2023 en 2024 in de Greater Toronto Area.

De samenwerking van Golf Canada met TheScore volgt op de legalisering van sportweddenschappen op één evenement met de goedkeuring van Bill C-218 op 27 augustus 2021, waarbij later dit jaar gereguleerde online sportweddenschappen en igaming-producten actief worden in de provincie Ontario.

Voor TheScore betekent de deal een verdere uitbreiding van de portfolio van sportpartners van het bedrijf, voortbouwend op een partnerschap dat in juni 2020 met Major League Baseball (MLB) is ondertekend.

We zijn er trots op de allereerste gamingpartner van Golf Canada te zijn en theScore Bet af te stemmen op hun organisatie en de professionele golfevenementen voor mannen en vrouwen in Canada, zegt Aubrey Levy, Senior Vice President Content and Marketing, theScore.

Deze samenwerking biedt ons zeer boeiende toegangspunten om theScore Bet te introduceren bij een breed en endemisch publiek van golffans.

Met de RBC Canadian Open die alle drie jaar in Ontario plaatsvindt en de CP Women’s Open in de provincie voor ten minste het komende jaar, biedt het ons een geweldige basis om te communiceren met de gepassioneerde golfgemeenschap van Canada rond twee van de meest populaire golfevenementen in het land.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.