Hana Kuma van Naomi Osaka haalt tennisfilm ‘Julie Keeps Quiet’ op in Cannes

Home » Hana Kuma van Naomi Osaka haalt tennisfilm ‘Julie Keeps Quiet’ op in Cannes

Via hun productiebedrijf Hana Kuma zijn Naomi Osaka en zakenpartner Stuart Duguid aan boord gegaan van het debuutproject van Leonardo Van Dijl, dat zaterdag in Cannes in première gaat.

Volgens Variety vertelt de film, Julie Keeps Quiet, het verhaal van Julie, de sterspeler op een elite tennisacademie wiens leven draait om het spel waar ze van houdt.

Wanneer haar coach wordt onderzocht en plotseling wordt geschorst, worden alle spelers van de club spelers worden aangemoedigd om iets te zeggen, maar Julie besluit zich stil te houden.

Hana Kuma kreeg een Emmy-nominatie voor haar debuutproductie Mink!, die het leven beschrijft van Patsy Takemoto Mink, een Japans-Amerikaanse uit Hawaï die de eerste gekleurde vrouw werd die in het Congres werd gekozen.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.