Harry Kane wordt investeerder in kledingmerk Reflo

Home » Harry Kane wordt investeerder in kledingmerk Reflo

Harry Kane, een aanvaller uit Bayern München en Engeland, is de hoofdinvesteerder in de eerste plaatsingsronde van kledingmerk Reflo en zal de focus van het bedrijf uitdragen om het meest duurzame kledingmerk ter wereld te worden.

Reflo heeft £ 1 miljoen opgehaald tijdens de financieringsronde na de lancering in november 2021, het kledingmerk maakt prestatiekleding die voornamelijk is gemaakt van gerecycled polyester.

Kane droeg het merk aanvankelijk toen hij golfde tijdens The Icons Series in juli 2022. Sindsdien draagt hij Reflo al meer dan een jaar achter de schermen en wordt hij nu Reflo’s golfambassadeur die het merk officieel draagt tijdens het spelen in Pro-Am en tentoonstellingscompetities en beoefenen.

Kane merkte op: Ik wil investeren in een bedrijf en merk dat aansluit bij mijn eigen waarden rond een duurzamere toekomst, en het verzekeren van een wereld waarin golfprestaties en duurzaamheid naast elkaar kunnen bestaan, maakt me erg enthousiast.

Als ik hoor wat Rory en het team van Reflo van plan zijn, zie ik dat ze ambitieuze groeidoelstellingen hebben om duurzaamheid en golfprestaties zo prominent mogelijk te maken en ik kan niet wachten om hier deel van uit te maken.

Als voetballer begrijp ik hoe belangrijk het is om grenzen te verleggen en nieuwe normen te stellen, en dat is precies wat Rory en het team mij hebben laten zien en de visie voor het merk is ongelooflijk, ik kan niet wachten om er deel van uit te maken.

Reflo breidt zijn duurzame innovaties verder uit in het nieuwste assortiment, waaronder de eerste circulaire kledingoplossing in de golfindustrie, Reloop, met kledingstukken die zijn ontworpen om aan het einde van het gebruik te worden gerecycled.

Reflo blijft zichzelf verankeren in de sportindustrie en wordt gezien als officiële kledingpartner voor evenementen, waaronder Extreme E-team Veloce in de motorsport, Icons Series en WM Phoenix Open in golf, en nu ook voetbal dankzij Kane’s aanwezigheid als investeerder.

Rory Macfadyen, medeoprichter van Reflo, zei: Sinds we Harry afgelopen zomer ontmoetten bij The Icons Series, hebben we een open dialoog met hem en zijn team gevoerd, ze zijn niet alleen dol op het product, maar geloven ook echt in het veranderen van het spel als het gaat om duurzaamheid en prestaties in de sport.

We hebben zoveel bereikt in de twee jaar sinds onze lancering, en het is een ongelooflijk spannende tijd voor ons om Harry te verwelkomen in de Reflo-familie.

We kunnen niet wachten om iedereen te laten zien wat we in petto hebben, terwijl we onze missie voortzetten om het meest duurzame kledingmerk ter wereld te worden.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.