Nu evenementen weer beginnen op te lopen, in ieder geval in Europa en de VS, moeten leveranciers een aantal moeilijke keuzes maken over het al dan niet bijwonen en naar wie sturen.

Er is een sterke wens om evenementen persoonlijk bij te wonen, de meesten lijden aan Teams -vermoeidheid en na 18 maanden teleconferenties hebben ze zich gerealiseerd dat digitale formaten sociale interactie niet goedmaken.

De evenementen bieden een onschatbare gelegenheid om vrienden en collega’s te ontmoeten en zakelijke netwerken uit te breiden.

In de postpandemische wereld is het echter niet zo eenvoudig.

Voor collega’s in Azië is reizen nog steeds hoogst onbetaalbaar.

Er zijn weinig vluchten en voor velen gelden strenge quarantaine-eisen bij terugkeer.

Leidinggevenden moeten zich afvragen of het de moeite waard is om 10 dagen of langer in afzondering door te brengen omwille van een driedaags evenement.

Voor degenen in Macau blijft reizen van de agenda, met de grenzen effectief gesloten voor iedereen buiten de regio Groot-China.

Dan is er het onvoorspelbare karakter van de Delta-variant, collega’s in Australië hadden uitgekeken naar de terugkeer van de Australasian Gaming Expo in augustus, maar die werd binnen enkele weken voor het evenement geannuleerd toen het virus zich verspreidde.

Het land, dat er dankzij het gesloten-grenzenbeleid goed in was geslaagd het virus onder controle te krijgen, worstelt nu om de overhand te krijgen, nu een groot deel van het land weer op slot zit.

Hoewel de online gaming-industrie het goed deed tijdens de pandemie en exploitanten op het land nu een sterke opleving zien zodra eigendommen weer opengaan, werden de kosten ook genoemd als een probleem bij het bepalen van welke evenementen ze moesten bijwonen en waar.

Evenzo hoeveel mensen en wie te sturen. Sommigen zeiden dat de beslissing waarschijnlijk op het laatste moment zal zijn.

Op de volgende pagina’s vindt u nieuws van leveranciers over hun nieuwste producten, evenals enkele gedachten over de komende gamekalender.

Een van de evenementen deze maand is een conferentie van de International Association of Gaming Regulators in Boston, terwijl SBC een top voor sportweddenschappen zal houden in Barcelona. In oktober ligt de focus op G2E in Las Vegas, de show die de meeste leveranciers hebben aangekondigd te zullen bijwonen.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.