Domino Data Vault doorstaat GLI-regelgevingstests We zijn trots om aan te kondigen dat Domino Data Vault, mogelijk gemaakt door Pretty Technical, onlangs de GLI-regelgevingstests heeft doorstaan.

Gaming Laboratories International biedt de toonaangevende test- en certificeringsdiensten in de game-industrie waaronder het testen van datakluisoplossingen tegen wettelijke vereisten.

De Nederlandse iGaming-markt, die in 2021 van start gaat, wordt al 10 jaar verwacht.

Pretty Technical, die zakelijke producten en platforms voor de gaming- en financiële sector ontwerpt en ontwikkelt, is een van die bedrijven die de kans zagen en het als een kans zagen om de Domino Data Vault voor hun Nederlandse partners te lanceren.

Het Nederlandse vergunningverleningsproces voor regelgeving vereist gecertificeerde platforms en conforme CDB (Controledatabank) voordat er aanvragen worden ingediend om de gereguleerde markt te betreden.

Domino is gebouwd om Nederlands klaar te zijn voor operators die dit jaar willen starten en op zoek zijn naar een Software as a Service (SaaS)-oplossing of voor bedrijven die hun eigen code willen kopen voor hun eigen kluisoplossing.

Het nieuws dat Domino de strenge GLI-tests tegen de Nederlandse regelgeving heeft doorstaan, is geweldig nieuws voor ons en bevestigt onze positie op de regelgevende markt.

Julian Borg-Barthet, directeur bedrijfsontwikkeling voor Pretty Technical, merkt op; We zijn erg verheugd om als eerste op de markt te komen met een volledig GLI (gaminglabs.com) geteste CDB voor de Nederlandse markt.

We hebben het geluk gehad geweldige feedback van onze klanten te krijgen met betrekking tot onze technologie en vooral de manier waarop we ze allemaal hebben ondersteund bij hun aanvraagproces met betrekking tot de KSA’s CDB-formulieren en ondersteunend bewijsmateriaal.

De Domino Data Vault van Pretty Techncial is gebouwd op basis van jarenlange ervaring in de gereguleerde gaming-ruimte en biedt een best-of-breed, schaalbare en moderne oplossing in een gebied waar snelheid, betrouwbaarheid en integriteit een essentiële onderdeel wanneer operators op zoek zijn naar een kluis oplossing.

Domino zal binnenkort beschikbaar zijn voor Duitsland en Griekenland na het succes in Nederland, met al snel daarna gevestigde markten zoals Denemarken, Spanje en Portugal.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.