Hulkenberg’s Hits van het afgelopen raceweekend in Monaco

Home » Hulkenberg’s Hits van het afgelopen raceweekend in Monaco

MoneyGram Haas F1 Team-coureur Hulkenberg brengt zijn eigen afspeellijst van Hulkenberg uit op het Spotify-kanaal van Play’n GO Music.

Play’n GO heeft de release aangekondigd van de derde MoneyGram Haas F1 Team-afspeellijst, Hulkenberg’s Hits, een afspeellijst van de go-to-nummers van zijn coureur in het weekend.

Hulkenberg’s Hits volgt op de succesvolle releases van zowel Ayao’s Anthems als de Haas’Tracklist, en is persoonlijk samengesteld door Hulkenberg zelf, moderne popartiesten zoals The Weeknd en Miley Cyrus staan zwaar op de afspeellijst, omdat de MoneyGram Haas F1 Team-coureur enigszins afleidt van de muzikale voorkeuren van zijn teamhoofd en achtergrondteam.

Hulkenberg’s afspeellijst bestaat uit meer dan 40 nummers en biedt MoneyGram Haas F1-teamfans de mogelijkheid om te delen in de soundtrack die een van hun helden inspireert terwijl hij zich voorbereidt om in de VF-24 in het weekend van de VF-24 te staan.

Als u de afspeellijst van de Hits van Hulkenberg wilt beluisteren, volgt u deze link https://open.spotify.com/playlist/2rTdTdTmPSKAOZxx8FsJlVY?si?044d9b3d7d074513&pt-success1&d1&dsi-ed2d4f9fed44545

Ebba Arnred, chief marketing officer en mede-oprichter van Play’n GO: We zijn tot nu toe zo blij met de reactie op de afspeellijsten van het MoneyGram Haas F1 Team, dus we zijn er extatisch voor dat Nico Hulkenberg de tijd heeft genomen om zijn eigen persoonlijke afspeellijst samen te stellen om met ons allemaal te delen.

Na het plezier om Nico vorige week in Valletta te ontmoeten, is het duidelijk dat deze afspeellijst echt een weerspiegeling is van zijn warme, energieke persoonlijkheid.

Nico Hulkenberg, coureur MoneyGram Haas F1 Team, zei: Ik ben blij om deze afspeellijst te delen van enkele van de nummers die me elke week inspireren en vermaken en ik hoop dat je er net zo van geniet als ik.

Het was een leuke ervaring om deze afspeellijst samen te stellen en afgelopen race de steun te hebben in de straten van Monaco!

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.