De wereldwijde gaminggigant International Game Technology PLC (IGT) heeft een nieuw bedrijfssegment opgericht om zich te concentreren op zijn iGaming- en sportweddenschappen.

Voorheen vermeld onder Global Gaming, zal het nieuwe Digital & Betting-segment apart worden gerapporteerd vanaf 3Q21 naast Global Gaming en Global Lottery.

De voormalige vice-voorzitter van De Agostini S.p.A – de meerderheidsaandeelhouder van IGT – Enrico Drago is benoemd tot CEO van Digital & Betting en zal met onmiddellijke ingang rechtstreeks rapporteren aan Marco Sala, CEO van IGT. Drago, 44, had eerder toezicht op de IGT iGaming, iLottery en sportweddenschappen als Senior Vice President van PlayDigital, aldus het bedrijf.

IGT heeft sterke leiderschapsposities opgebouwd en dynamische groei gestimuleerd in zijn iGaming- en sportweddenschappen, aldus Sala.

Omdat we naar verwachting een aanzienlijke groei zullen aanhouden, hebben we besloten om een ​​speciaal Digital & Betting-bedrijfssegment op te richten.

Deze bedrijven zijn strategisch belangrijk geworden voor IGT omdat ze ons de mogelijkheid bieden om het wereldwijde bereik en de sterke klantrelaties van ons Global Gaming-segment te benutten.

De nieuwe structuur geeft ons meer flexibiliteit in ons product- en oplossingenportfolio en maakt een betere waardering van de intrinsieke waarde van deze activiteiten mogelijk.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.