Indiase man gearresteerd wegens vermeende weddenschappen op de Cricket World Cup-wedstrijd

Home » Indiase man gearresteerd wegens vermeende weddenschappen op de Cricket World Cup-wedstrijd

Een 38-jarige man werd gearresteerd omdat hij zou hebben gewed op de wedstrijd tussen Engeland en Zuid-Afrika.

De politie in Pune India, Maharashtra, heeft een 38-jarige man in de regio Kalewadi gearresteerd omdat hij naar verluidt betrokken was bij illegale weddenschappen op een WK cricketwedstrijd tussen Engeland en Zuid-Afrika.

De verdachte, geïdentificeerd als Dinesh Harish Sharma, is een inwoner van Kalewadi en de politie, onder leiding van assistent-politie-inspecteur HV Mane van de anti-Gunda-ploeg, verrichtte de arrestatie bij de Adi Amma Bliss Society in Kalewadi in Pimpri-Chinchwad.

De politie nam contant geld ter waarde van ₹ 40 lakh, twee mobiele telefoons en een rekenmachine in beslag. Naar verluidt kregen ze een tip over het bestaan van een grootschalig syndicaat voor cricket – weddenschappen dat vanuit een flat opereert.

De Hindustan Times meldde dat er op het politiebureau van Wakad een zaak is geregistreerd op grond van de Maharashtra Gambling Act.

Er zijn de afgelopen weken verschillende arrestaties geweest wegens cricketweddenschappen. Ondertussen schat een rapport van het Think Change Forum (TCF) dat de belastingautoriteiten in India jaarlijks Rs 3,9 lakh crore (US$48,8 miljard) verliezen aan illegale kansspel en websites.

Het rapport suggereert dat de markt voor illegale offshore-weddenschappen nu wordt gewaardeerd op ongeveer Rs 8,2 lakh crore, met een jaarlijks groeipercentage van 30 procent.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.