Adda52, PokerBaazi, Spartan Poker en MPL Poker lanceren hun diensten allemaal opnieuw in Tamil Nadu, terwijl PokerStars.IN naar verwachting eind september weer opengaat.

Indiase gereguleerde online pokerrooms hebben hun online pokeractiviteiten opnieuw gelanceerd in de Indiase deelstaat Tamil Nadu.

De stap volgt op het recente mijlpaal-arrest van het Madras High Court dat de wijziging van de Tamil Nadu Gaming Act, die een algemeen verbod op online spellen met echt geld, waaronder online poker, in zijn geheel heeft vernietigd.

Online pokerrooms verspilden geen tijd met het hervatten van hun diensten in een van de grootste staten van India nadat het verbod door de rechtbank ongrondwettig was verklaard.

Adda52, PokerBaazi, Spartan Poker, MPL Poker alle top pokerrooms in het land, die eerder de markt hadden verlaten na het verbod van de deelstaatregering eind vorig jaar – hebben hun activiteiten in de staat hervat.

De Indiase afgescheiden kamer van PokerStars moet zijn diensten nog herlanceren, maar zal waarschijnlijk spelers uit de Zuid-Indiase staat vanaf 23 september accepteren, zo heeft PRO vernomen.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.