Flutter Entertainment heeft aangekondigd dat Amy Howe de vertrekkende Chief Executive van FanDuel Matt King zal vervangen.

How zal dienen in de rol van interim-chef totdat een permanente vervanger kan worden gevonden, aldus het bedrijf.

King verlaat het bedrijf nu op 16 juli na een korte overgangsperiode, aldus Flutter.

Howe kwam in februari 2021 bij de FanDuel Group van Live Nation Entertainment, waar ze recentelijk als Global Chief Operating Officer van Ticketmaster werkte.

In een reactie op de benoeming zei Peter Jackson, CEO van Flutter Entertainment PLC: Matt verlaat het bedrijf in een sterke positie en we wensen hem het beste voor de toekomst.

De benoeming van Amy, die samenwerkt met het bredere FanDuel leiderschapsteam, zal de belangrijkste focus op groei van het bedrijf en het behouden van onze nummer 1 positie op de Amerikaanse markt ondersteunen.

In ander gerelateerd nieuws van het bedrijf werd ook aangekondigd dat Flutter zijn Oddschecker-activiteiten aan private equity-bedrijf Bruin Capital zou verkopen voor £ 135 miljoen vooraf en een resterende £ 20 miljoen, afhankelijk van niet bekendgemaakte voorwaarden.

Oddschecker is een odds-vergelijkingssite en ook een aangesloten bedrijf, het werd vorig jaar overgenomen door Flutter toen het fuseerde met PokerStars.

In april van dit jaar zei Flutter dat het van plan was Oddschecker af te stoten en openlijk adverteerde voor een koper voor het bedrijf.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.