Kiron lanceert iGOAL instant win voetbaltitel

Home » Kiron lanceert iGOAL instant win voetbaltitel

Kiron Interactive heeft de release aangekondigd van zijn nieuwste virtuele sportweddenschapsspel iGOAL, dat zal worden gedistribueerd over alle wereldwijde markten waar het bedrijf aanwezig is.

De ontwikkelaar voorspelt dat het nieuwe product virtuele sportweddenschappen naar een hoger niveau zal tillen, terwijl het ook nieuwe industriestandaarden zal stellen.

Ontworpen met behulp van 3D-animatie, gokalgoritmen en met een focus op online spelen, biedt iGOAL on-demand, 24/7 wedstrijden waarmee spelers kunnen wedden op enkele of meerdere spellen met direct zichtbare winsten.

iGOAL is een innovatieve game die we graag met onze partners wereldwijd lanceren, zegt Jason Pretorius, Co-CEO van Kiron.

Het haalt inspiratie uit veel van onze bewezen, goed presterende producten met zijn realisme, betrokkenheid en flexibiliteit voor zowel spelers als operators en tilt virtueel wedden naar een hoger niveau.

We hebben ongelooflijk veel geluk met het getalenteerde team dat we bij Kiron hebben om dit soort producten te ontwikkelen en we willen graag zien dat spelers beginnen te genieten van de eigentijdse, instant win-ervaring die iGOAL biedt.

Bovendien heeft Kiron een gebruikersinterface in het product geïntegreerd die compatibel is met een reeks selecties van weddenschappen, zoals snelle inzetopties, ontworpen om samen met live commentaar in de gameplay te passen.

De game is ook ontwikkeld om in alle belangrijke browsers te werken en ondersteunt tegelijkertijd een brede selectie van talen en valuta’s.

In een toespraak bij Betting on Sports Europe (BOSE) eerder deze maand, besprak Kiron Co-CEO Steven Spartinos de vraag naar ‘fast-paced, high-frequency play-producten onder Gen Z en Millennial-consumenten.

Virtuele sportcontent past daar perfect bij. Het doet een beroep op een dwarsdoorsnede van demografie, biedt meer traditionele gokmarkten, maar met een moderne presentatie en ommekeer, zei hij.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.