LeBron en de Lakers dragen door Kobe ontworpen Black Mamba-uniformen

Home » LeBron en de Lakers dragen door Kobe ontworpen Black Mamba-uniformen

De Los Angeles Lakers zullen donderdag in de Black Mamba-uniformen verschijnen die mede zijn ontworpen door wijlen Kobe Bryant tegen de Denver Nuggets, voorafgaand aan de wedstrijd zal er een officiële onthulling plaatsvinden van een herdenkingsstandbeeld van Bryant op Star Plaza buiten de Crypto.com Arena.

De shirts hebben een slangenhuidachtig zwart ontwerp en slagschaduwen op de rugnummers, een eerbetoon aan de Lakers-uniformen uit Kobe’s rookieseizoen in 1996-97.

De shirts zullen ook LA 24 op de riem bevatten en nrs. 8 en 24 onder de flap aan elke kant van de korte broek.

Bryant, die vijf kampioenschappen won met de Lakers, zal de zevende in de teamgeschiedenis zijn die wordt herdacht met een standbeeld, naast Elgin Baylor, Shaquille O’Neal, Kareem Abdul-Jabbar, Magic Johnson, Jerry West en Chick Hearn.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.