Liberty Media, Fenway Sports Group en Jerry Jones behoren tot de meest waardevolle sportimperiums van Forbes

Home » Liberty Media, Fenway Sports Group en Jerry Jones behoren tot de meest waardevolle sportimperiums van Forbes

Forbes heeft de lijst met meest waardevolle sportimperiums van 2024 geschrapt en Liberty Media – gewaardeerd op 18,22 miljard dollar – staat bovenaan de ranglijst dankzij zijn enorme invloed in de Formule1.

Andere eigendommen van Liberty zijn onder meer Overtime Sports, F1 Arcade, Drone Racing League, Kroenke Arena Co. en Meyer Shank Racing.

Op de tweede plaats staat Kroenke Sports & Entertainment met een waardering van $15,59 miljard; zijn portfolio omvat de Los Angeles Rams, Denver Nuggets, Arsenal FC, Colorado Avalanche, Colorado Rapids, Altitude Sports & Entertainment en Colorado Mammoth.

De top drie wordt gecompleteerd door Fenway Sports Group, met een waardering van $12,95 miljard dankzij een investeringspool waar onder meer Liverpool FC, de Boston Red Sox en de Pittsburgh Penguins deel van uitmaken.

Op nummer 4 komt de enige solo-persoon in de top vijf, Jerry Jones, de eigenaar, president en algemeen directeur van de Dallas Cowboys.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.