Bij Low6 was ‘het onzichtbare vóór iemand anders spotten’ een belangrijke strategie als het gaat om het ontwikkelen van nieuwe en innovatieve producten die de aandacht trekken van millennials en generatie Z (GenZ) sportfans.

Dus bij het ontwikkelen van Ultimate Fan probeerde het team van Low6 pack-openingen, fantasievoetbal en non-fungible tokens (NFT’s) te combineren. Werp je ogen terug naar begin 2021 en NFT’s begonnen te stijgen – voor degenen die niet bekend zijn met NFT’s, betekende dit dat dat gedigitaliseerde kunstwerk voor duizenden dollars op het blockchain platform werd verkocht.

Met dit in gedachten had het productteam van low6 het idee om een ​​blockchain-marktplaatsplatform te creëren waar gebruikers ‘spelerskaarten’ kunnen kopen/verkopen/ruilen die in elk van de Low6-spellen kunnen worden gebruikt. Dit is het moment waarop Ultimate Fan is gemaakt.

Ultimate Fan brengt packdrops uit die spelers onthullen in de vorm van kaarten waarmee gebruikers hun opstellingen kunnen samenstellen en beheren.

Kaarten worden vervolgens beoordeeld in termen van spelers vaardigheden, waarbij spelers worden gerangschikt als Goud of Basis.

Gebruikers zullen de kaarten gebruiken om opstellingen te maken die punten verdienen op basis van echte spelers- en teamprestaties.

Als een gebruiker niet tevreden is met zijn kaarten, kunnen ze hun kaarten via onze UF-marktplaats verhandelen met anderen op het Ultimate Fan-platform.

Jamie Mitchell, mede-oprichter van Low6, vertelde SBC: Wij geloven dat Ultimate Fan de volgende versie van fantasiesport is en een unieke spelerservaring biedt.

De opwinding van pakketopeningen in combinatie met de selectie en het management van fantasieteams maken Ultimate Fan tot een game die EUROS stormenderhand zal veroveren.

Dit is nog maar het begin van de Ultimate Fan-reis, na het registreren van de voetbalkaarten op de blockchain, zullen deelnemers al snel handelsmogelijkheden op het platform zien aankomen.

Wayne Stevenson, medeoprichter van Low6, voegde toe: We zijn verheugd om ook CASTORE aan te kondigen als de hoofdsponsor van Ultimate Fan die net als low6 de ambitie heeft om het nummer één merk in hun markt te zijn, en ze sluiten perfect aan bij onze waarden.

Abonneer je op Ultimate Fan voor gold player packs, 30% korting op CASTORE-producten en merchandise, wat was het denkproces achter het maken van een game waarin de openingen van spelerspakketten centraal staan?

Voor Low6 ligt het antwoord simpelweg in hun twee kerndemografieën: millennials en GenZ-sportfans.

Zoals blijkt uit de partnerschappen met de YouTube influencer-community, zijn live pack-openingen en player pack-games erg populair gebleken onder ‘next-gen’ sportfans.

Door ervoor te zorgen dat Ultimate Fan een ‘community-led’ benadering hanteert, gelooft Low6 dat het nieuwe spelers kan blijven aanspreken.

We hebben de spanning en sensatie die je voelt als je je EA Sports FIFA-packs opent (mysterie van niet weten wie je krijgt) gecombineerd met de altijd zo populaire Fantasy Football-game”, voegt Josh Turk, CMO van Low6 toe.

De exponentiële stijging van het aantal gebruikers van Low6 was voornamelijk te danken aan de samenwerking met de YouTube-influencer-community – en als je verder kijkt, zijn enkele van hun meest populaire en boeiende video’s die van ‘LIVE-pack-openingen’.

We leven in een tijdperk waarin de gemeenschap centraal staat. Ultimate Fan loopt voorop bij het bouwen van door de gemeenschap geleide producten. Ultimate Fan levert een eersteklas fantasie-ervaring met een twist.

Onze versnelde groei komt voort uit onze hoge K-factor (viraliteit) en wordt geleid door uiteindelijk ‘mond-tot-mondreclame’ – mensen die zich bezighouden met onze games/ervaringen willen die ervaringen delen met hun vrienden.

Fan-first ervaringsgerichte gamification is onze fundamentele bouwsteen voor alle games/apps die we maken, en stimuleert door de gemeenschap geleide acquisitie door gedeelde passie onder onze gebruikers.

De release van Ultimate Fan zal voortbouwen op de successen van Low6 in het afgelopen jaar, waarbij het bedrijf al meer dan 160.000 nieuwe gebruikers heeft verzameld – de groei die grotendeels werd aangedreven door het vlaggenschip Picks-product dat tijdens het afgelopen voetbalseizoen werd uitgebracht.

Omdat Low6’s Weekly7 deze maand parallel loopt met Ultimate Fan tijdens de UEFA EURO’s, is Weekly7 van Low6 – in samenwerking met Uber Eats UK – van plan spelers betrokken te houden met een voucher van £ 5 en een kans om £ 1.000.000 te winnen in hun gratis wedstrijd voor het voorspellen van scores.

Ondertussen is UFC Picks – de officiële UFC-pick’em-app van het VK en Ierland – populair gebleven bij enthousiaste MMA-fans die dit jaar willen deelnemen aan een gratis te spelen pick’em -wedstrijd van £ 5.000 dit jaar.

Dit nieuwste product ‘Ultimate Fan’, gelooft Low6, zal alleen maar helpen bij het stimuleren van verdere exponentiële groei voor het bedrijf en het creëren van extra opwinding en betrokkenheid voor zowel sportfans.

Je kunt Ultimate Fan gratis spelen met een prijzenpot van £ 125.000 die tijdens de Euro in juni te winnen is.

Wie krijg jij in je pack openingen? #UFsquad

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.