LSU-supersterren Reese, Daniels en Dunne te zien in komende Prime Video-docuseries

Home » LSU-supersterren Reese, Daniels en Dunne te zien in komende Prime Video-docuseries

Prime Video heeft donderdag in de USA een nieuwe docuserie aangekondigd met de titel The Money Game, die exclusief in première gaat op het streamingplatform in meer dan 240 landen.

Het project beschrijft de afdeling LSU Atletiek 2023-2024 tijdens het seizoen 2023-2024, terwijl de NCAA historische beleidswijzigingen op het gebied van NIL-rechten onderging.

Volgens de release benadrukt The Money Game de surrealistische ervaringen van LSU’s topspelers, coaches en beheerders.

LSU beschikt momenteel over een aantal van de beste collegiale verdieners in de NIL-ruimte: turnster Olivia Dunne, de “Bayou Barbie” Angel Reese, haar teamgenoot Flau’jae Johnson, Heisman Trophy-winnaar Jayden Daniels en meer.

De docuseries zijn afkomstig van Campfire Studios, Axios Entertainment en Shaquille O’Neal’s Jersey Legends, een divisie van Authentic Studios.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.