De aankondiging via de Hong Kong Stock Exchange op maandag onthulde het bedrijf dat het 24,3 Bitcoin-eenheden had gekocht op een open-markt cryptocurrency-uitwisselingsplatform, gefinancierd door de interne middelen van de groep als onderdeel van de inspanningen om zijn investeringsportefeuille te diversifiëren.

Gedurende de afgelopen tijd heeft het bestuur een toenemende populariteit van crypto currencies in de commerciële wereld waargenomen.

Met opname van crypto currencies in beleggingsportefeuilles van institutionele beleggers en meer bedrijven die crypto currencies accepteren waaronder Bitcoin als een officiële betalingsoptie zei Success Universe.

Hoewel de markt voor crypto currency op korte termijn volatiel is en de prijzen van crypto currencies onderhevig kunnen zijn aan schommelingen, is de Board van mening dat er nog steeds ruimte is voor crypto currencies in het algemeen inclusief die voor Bitcoin als een betrouwbare waardeopslag een van de langst bestaande en de grootste crypto currencies in termen van marktkapitalisatie om in waarde te waarderen.

Gezien de onzekerheid in de wereldeconomie, de ongekende financiële stimuleringsmaatregelen van de overheid waaronder kwantitatieve versoepeling die overal ter wereld zijn aangenomen, de waardedruk op de waarde van fiatvaluta’s als gevolg van agressieve stijgingen van de geldhoeveelheid door centrale banken wereldwijd, is de Raad van mening dat de investering zou de investeringsportefeuille van de Groep diversifiëren en de activawaarde verhogen.

Success Universe rapporteerde onlangs een verlies toe te schrijven aan de eigenaren van het bedrijf van HK $ 141,9 miljoen (US $ 18,3 miljoen) in 2020 als gevolg van zijn aandeel in de verliezen opgelopen in het geïntegreerde resort Ponte 16 in Macau.

Het bedrijf heeft een belang van 49% in Ponte 16, terwijl de resterende 51% in handen is van SJM – Investment Limited een dochteronderneming van Sociedade de Jogos de Macau, S.A. (SJM).

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.