Mark Cuban verlaat Shark Tank, Eyes Mavs Sale

Home » Mark Cuban verlaat Shark Tank, Eyes Mavs Sale

Er is iets aan de hand in Dallas, de ambtstermijn van Mark Cuban bij Shark Tank loopt ten einde.

Tijdens een recente verschijning op de All the Smoke-podcast bevestigde de eigenaar van Dallas Mavericks dat hij de show zal verlaten na het 16e seizoen, dat over een jaar is.

Het is tijd, zei de 65-jarige over zijn reden voor vertrek, Cuban verscheen voor het eerst als gast in seizoen 2 van de show en deed fulltime mee voor het derde seizoen.

In hetzelfde gesprek dacht Cuban na over de impact van de show en zei: Ik vind het geweldig omdat het de boodschap afgeeft dat de Amerikaanse droom springlevend is.

Cuban trok dinsdag echter pas echt zijn wenkbrauwen op toen er berichten naar voren kwamen dat hij een verkoop van zijn meerderheidsbelang in de Dallas Mavericks op het oog heeft.

Naar verluidt is Cuban in gesprek met de familie Adelson, die onlangs voor 2 miljard dollar aan aandelen Las Vegas Sands heeft verkocht.

Marc Stein meldt dat Cuban aanblijft als gouverneur van de franchise en verantwoordelijk blijft voor de basketbalactiviteiten.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.