Voormalig National Football League (NFL) running back Marshawn Lynch heeft zich aangesloten bij BetMGM, aanbieder van sportweddenschappen en digitale gaming, als merkambassadeur.

De Super Bowl-kampioen zal te zien zijn in de komende marketingcampagnes, promoties en fan evenementen van het bedrijf.

Matt Prevost, Chief Revenue Officer, BetMGM, verklaarde: Lynch is zowel een ongelooflijke atleet als een meer dan levensgrote persoonlijkheid.

De impact die hij heeft gemaakt op het voetbal, in combinatie met zijn status als elektrische superster, maakt hem een ​​geweldige toevoeging aan het BetMGM-team.

Lynch, gewoonlijk ‘Beast Mode’ genoemd vanwege zijn krachtige loopstijl met hoogtepunten speelde 12 seizoenen in de NFL voor de Buffalo Bills, Seattle Seahawks en Oakland Raiders.

Tijdens die 12 seizoenen verdiende hij vier opeenvolgende Pro Bowl-optredens één All-Pro-selectie in het eerste team en leidde hij tweemaal de competitie in haastige touchdowns.

Hij hielp de Seahawks ook om hun eerste Super Bowl te winnen Lynch zei over het worden van BetMGM’s nieuwste merkambassadeur:

Deel uitmaken van de BetMGM-familie is geweldig en een eer, zij zijn de leiders op het gebied van online gamen, dus ik ben verheugd om de industrie van de beste te leren kennen en manieren te vinden waarop ik een impact kan hebben.

En met ambassadeurs als Barry, Gretzky en Jalen, denk ik dat da’ kid in goed gezelschap is, snap je wat ik bedoel?

Lynch zal via verschillende activeringen in contact komen met BetMGM-spelers.

Hij zal ook verschijnen in de sociale media-inhoud, marketingcampagnes en media-optredens van de operator.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.