Merkur Gaming zal deel uitmaken van de nationale roll-out awards die volgende maand worden gevierd een pilot in high street locaties.

Merkur-initiatief, opgericht door de exploitant van high street gaming-entertainment om de kleinere liefdadigheidsinstellingen en goede doelen in de gemeenschap te erkennen die vaak over het hoofd worden gezien wordt uitgeprobeerd op tien high street-locaties.

Halverwege deze maand worden de eerste awards bekend gemaakt. De ervaringen uit de pilot zullen worden teruggekoppeld naar een gefaseerde landelijke uitrol die vrijwel direct volgt.

Lola Wood, Customer Experience Manager van Merkur UK is van mening dat zowel de merken MERKUR Slots als MERKUR Bingo een sleutelrol spelen in hun gemeenschappen.

Ze verklaarde: De meeste mensen zullen Bingo Clubs onmiddellijk associëren met de term ‘Gemeenschap’, maar hetzelfde geldt ook voor onze 180 high street entertainment-locaties in dorpen en steden in heel Groot-Brittannië.

Dit zijn de plekken waar vrienden elkaar ontmoeten en socializen in een veilige en vertrouwde omgeving en waar het personeel hen bij hun voornaam zal begroeten.

Merkur Initiative bouwt voort op de diepgaande verbindingen die bestaan ​​tussen de locatie en de gemeenschap door die lokale ‘non-profitgroepen’ te identificeren die vrij vaak onopgemerkt blijven, maar stilletjes uitstekend werk in de gemeenschap blijven doen.

Merkur Initiative zal putten uit het inzicht en de lokale kennis van medewerkers die gevraagd worden de goede doelen te nomineren die ze willen steunen.

Het geld dat via de locaties wordt opgehaald, wordt vervolgens nationaal gebundeld waarbij het hoofdkantoor bijdraagt ​​​​aan de uiteindelijke donatie.

Merkur UK hoopt de lokale helden en groepen te identificeren die de levensader zijn van zoveel gemeenschappen. Lola Wood legde uit: De prijzen die we via het Merkur-initiatief zullen winnen, zullen degenen helpen die een extra stap zetten om het fantastische werk te blijven doen dat gemeenschappen bij elkaar houdt.

Ik kijk ernaar uit om die lokale helden te ontmoeten en ze te erkennen voor wat ze doen in de Merkur UK-gemeenschap waar we zo trots op zijn om deel van uit te maken.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.