MGA actualiseert regels voor ADR-rapportage voor houders van B2C-licenties

Home » MGA actualiseert regels voor ADR-rapportage voor houders van B2C-licenties

De Malta Gaming Authority (MGA) heeft een handleiding gepubliceerd over de rapportage van alternatieve geschillenbeslechting (ADR).

Het doel van het nieuwe rulebook is om licentiehouders een eenvoudiger overzicht te geven van wat wordt verwacht in maandelijkse ADR-rapporten via het licentieportaal van de MGA-website.

De ADR-rapportage is in overeenstemming met richtlijn 5 van het ADR-verleningsbeleid van Malta, op grond waarvan B2C-licentiehouders verplicht zijn om met de kansspelgever te communiceren over elk geschil dat is doorverwezen naar de ADR-entiteit, evenals de beslechting van deze geschillen door de entiteit.

De richtlijnen zijn in juni in werking getreden en de eerste inzendingen van het rapport zullen naar verwachting uiterlijk op 20 juni worden overhandigd, met betrekking tot alle geschillen vanaf mei.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.