MGM Resorts heeft plannen geschetst om haar online gaming-kanalen wereldwijd uit te breiden.

Tijdens de Bank of America Securities 2021 Gaming and Lodging Conference op vrijdagochtend (Aziatische tijd), zei Jonathan Halkyard, Chief Financial Officer van MGM, dat het bedrijf zichzelf actief stuurt in de richting van een asset-light-model dat zich voornamelijk zou richten op gaming-activiteiten in plaats van eigendom, terwijl de uitbreiding van de online gaming-activiteiten BetMGM wordt voortgezet.

Het is echter waarschijnlijk dat deze expansie uiteindelijk in het buitenland zal doorgaan, gezien het ontbreken van substantiële nieuwe resort-mogelijkheden op het vasteland en de onwil van MGM, buiten Macau en Japan, om in dergelijke bronnen te investeren.

MGM Resorts heeft een meerderheidsbelang in MGM China, exploitant van MGM Macau en MGM Cotai, en leidt een consortium dat een IR wil ontwikkelen in Osaka, Japan.

Als ik nadenk over wat dit bedrijf moet zijn, absoluut het bekendste merk, het meest vertrouwde merk in gaming, zei Halkyard.

Casual, high-end en hopelijk in evenveel distributiepunten met de hoogste beschikbaarheid in dit land.

Dan voor zover het gereguleerd is, online aanbod internationaal.

Realistisch gezien zal de kans voor geïntegreerde resorts niet in een groot aantal rechtsgebieden liggen en de kapitaalkosten kunnen behoorlijk extreem zijn, maar op onze plaatsen – Macau en Japan – zouden we verwachten dat we daar een speler zouden zijn.

Dus de beste merken, meest vertrouwde merken die overal verkrijgbaar zijn en première in gaming.

Halkyard besteedde tijdens zijn optreden op de Bank of America-conferentie bijzondere aandacht aan de langetermijnvooruitzichten van BetMGM, de online gaming-entiteit van het bedrijf, een joint venture met Entain PLC.

MGM wil een omnichannel-strategie voor BetMGM implementeren waarmee online klanten wereldwijd lid kunnen worden van MGM’s M life Rewards-programma en daardoor punten en beloningen ontvangen voor hun online spel.

Halkyard zei dat het bedrijf zijn bedrijfsmodel de komende jaren zal blijven vereenvoudigen.

MGM heeft in het verleden geflirt met niet-gaming-exemplaren van zijn merk en we hebben de afgelopen zes maanden, Bill Hornbuckle, CEO en een deel van het managementteam, een aantal van die investeringen afgewikkeld en stopgezet, zei hij. zei.

Ze zijn allemaal klein, maar ze nemen financiële middelen en managementmiddelen in beslag, dus daar komen we uit.

We hebben de CityCenter verkoop, de MGP (MGM Growth Properties LLC) deal doorlopen, dus minder financiële engineering en meer vereenvoudigd en duidelijk over wat we zijn, wat een OpCo is.

MGM is onlangs een overeenkomst aangegaan om de meerderheid van de operationele partnerschaps-eenheden die het bezit in vastgoedbeleggingstrust MGP te verkopen aan VICI Properties Inc voor bijna US $ 5 miljard, nadat het Bellagio in november 2019, MGM Grand en Mandalay Bay in januari al had verkocht 2020 en bereikten in juli een overeenkomst om CityCenter te verkopen.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.