Monster sluit een nieuwe sponsorovereenkomst met McLaren, waardoor de banden met Mercedes worden beëindigd

Home » Monster sluit een nieuwe sponsorovereenkomst met McLaren, waardoor de banden met Mercedes worden beëindigd

Monster Energy Company heeft aangekondigd dat het een nieuwe sponsorovereenkomst heeft gesloten met McLaren Racing uit de Formule 1.

Het populaire energie-drankmerk zal vanaf het begin van het F1-raceseizoen 2024 prominent aanwezig zijn op de helmen en pakken van de coureurs Lando Norris en Oscar Piastri.

Rodney Sacks, voorzitter en co-CEO van Monster Energy Company, zei: Monster Energy is trots om dit nieuwe hoofdstuk in zijn F1-reis met McLaren Racing te beginnen.

Monster is gefocust op het verbeteren van de fanervaringen en het samenwerken met een team van wereldklasse en zijn elite-coureurs om onze passie te delen met het wereldwijde F1-publiek.

We plannen een aantal hele spannende programma’s met Lando en Oscar en kijken ernaar uit om vanaf 2024 samen te gaan racen.

Bijgevolg maakt de deal met McLaren een einde aan een 14-jarige samenwerking met het Mercedes-AMG PETRONAS F1-team.

Monster prees de langdurige samenwerking met Mercedes, omdat hij het volledige scala aan hoogte en dieptepunten van de autosport heeft ervaren.

We willen graag onze oprechte waardering uitspreken aan het Mercedes-AMG PETRONAS Formule 1-team, en Toto Wolff in het bijzonder, voor een partnerschap dat ruim tien jaar heeft geduurd en waarin we samen prachtige successen hebben gevierd, aldus Sacks.

We wensen het team het beste voor hun komende kampioenscampagnes.”

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.