Vooruitlopend op de Olympische Spelen van Tokyo 2020 heeft Camelot de atleten van Team GB en Paralympics GB gevierd in haar ‘grootste ooit volledig geïntegreerde en meer kanalen merkcampagne.

De campagne werd voor het eerst uitgezonden op 7 juli en ging in première op een 30 -spot tijdens Engeland v Denemarken, op televisie, radio, digitale en high-impact OOH – evenals op alle eigen Nationale Loterij-kanalen en in 44.000 Nationale Loterij-retailers in het Verenigd Koninkrijk. .

Met nog meer primetime advertenties gedurende de week – ook tijdens de Euro 2020-finale op zondag – bestaat de met atleten bezaaide campagne uit sprinter Jonnie Peacock MBE, rolstoeltennisser Jordanne Whiley MBE, taekwondo-atleet Lutalo Muhammad, discuswerper Dan Greaves, parakanoër Emma Wiggs MBE en renloper Tom Bosworth.

Door de schaal en het bereik van deze campagne – de grootste ooit van de Nationale Loterij – willen we dat spelers geen twijfel hebben over de rol die ze spelen bij het ondersteunen van onze Olympische en Paralympische atleten, zegt Keith Moor, Chief Marketing Officer van Camelot.

Onze blockbuster tv-advertentie – met in de hoofdrol een ongelooflijke groep van onze Team GB en Paralympics GB helden – zal worden gevolgd door out-of-home high-impact, een onmisbare aanwezigheid in de detailhandel en spannende verhalen op digitaal.

Dan, als de Spelen van start gaan en de medaille telling begint zullen we ons in het hart van de overwinningen van Team GB en Paralympics GB plaatsen om de natie eraan te herinneren dat het succes van onze atleten op spel is gebaseerd.

In de loop van deze gedenkwaardige sportzomer zouden spelers van de Nationale Loterij ongelooflijk trots moeten zijn op hun bijdrage, dus we zullen bij elke mogelijke gelegenheid doel met spelen verbinden.

We kunnen echt niet wachten om gezamenlijk alle winnende momenten te vieren.

Naast de onmisbare kerncampagne zullen advertenties voor de afzonderlijke Nationale Loterij-spellen worden voorzien van de logo’s van Team GB en Paralympics GB, en zullen de tv-advertenties van Lotto ‘It Could Be You worden bijgewerkt met een Tokyo-twist – wat betekent dat spelers eraan worden herinnerd van de rol die ze spelen bij het financieren van atleten op elk contactpunt van de Nationale Loterij.

De televisiereclame is gemaakt door adam&eveDDB, waarbij de mediaplanning en inkoop wordt beheerd door Dentsu.

Nationale Loterij lanceert grootste ” Team GB-advertentiecampagne Nationale Loterij ”

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.