NBA en Sotheby’s gaan een meerjarig partnerschap aan en bieden fans door games gedragen memorabilia aan

Home » NBA en Sotheby’s gaan een meerjarig partnerschap aan en bieden fans door games gedragen memorabilia aan

De NBA gaat een meerjarige samenwerking aan met Sotheby’s, waardoor laatstgenoemde de officiële game-weared bron van de competitie wordt, zo werd dinsdagochtend bekend gemaakt, fans hebben nu toegang tot een breed scala aan door games gedragen NBA-memorabilia die ze kunnen kopen.

Om deze unie te vieren lanceren de NBA en Sotheby’s een Tip-Off-veiling op de website van Sotheby’s.

De collectie zal een verscheidenheid aan meer dan 60 door het spel gedragen truien bevatten van zowel dit seizoen als voorgaande jaren.

Tot de tentoongestelde stukken behoren onder meer de door Victor Wembanyama gedragen trui van zijn allereerste competitiewedstrijd, de door het spel gedragen trui van LeBron James van de openingsavond van het seizoen 2023-2024, en het Ring Ceremony-jack van Nikola Jokić, gedragen tijdens de ringceremonie in Denver op de openingsavond van het seizoen.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.