NBA schakelt KOHO Financial in als presenterende partner voor 2024 play-offs

Home » NBA schakelt KOHO Financial in als presenterende partner voor 2024 play-offs

De NBA heeft fintech-bedrijf KOHO Financial genoemd als zijn presentatiepartner voor Canada voor de komende NBA-playoffs van 2024.

De samenwerking tussen de twee partijen markeert het eerste marketingpartnerschap van de NBA met KOHO en de fintech zal aanzienlijke aandacht krijgen voor de meest cruciale maanden van het seizoen van de competitie.

De aankondiging valt samen met de start van de 2024 NBA Play-offs en bevat de lancering van de 2024 NBA Playoffs Sweepstakes gepresenteerd door KOHO.

Daniel Eberhard, oprichter en CEO van KOHO: We zijn verheugd om samen te werken met de NBA heeft ons de meest iconische momenten in de sportgeschiedenis gegeven. Het is een groot deel van zoveel van onze kindertijd geweest.

Deze samenwerking geeft ons de kans om meer Canadezen samen te bereiken, met een gedeeld gevoel van waarden en vooruitgang.

KOHO geeft basketbal fans een e-cadeaubon van $ 75 voor de NBA Store wanneer ze zich aanmelden voor de app, met verdere voordelen, waaronder tickets voor NBA-games voor het 2024/25-seizoen van de play-offs van dit seizoen.

Meer dan 1,5 miljoen Canadezen hebben zich aangemeld bij KOHO, dat een Mastercard biedt voor bestedingscontrole naast tools om te helpen bij het verdienen, bouwen en lenen.

KOHO biedt ook rentetarieven in Canada van maximaal 5%, tot 3% geld terug op de uitgaven en meer inkomsten met zijn cashback-partners.

Leah MacNab, Senior Vice President en Managing Director van NBA Canada, voegde hieraan toe: We zijn verheugd om KOHO te verwelkomen als zijn presenterend partner van de NBA Playoffs in Canada.

Nu we een langverwacht naseizoen ingaan, kijken we ernaar uit om samen te werken om NBA-fans en KOHO-leden in het hele land op nieuwe en creatieve manieren te betrekken.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.