NBC werkt samen met Cosm voor sportwedstrijden voor ‘Shared Reality’

Home » NBC werkt samen met Cosm voor sportwedstrijden voor ‘Shared Reality’

NBC Sports heeft een nieuwe samenwerking aangekondigd met Cosm om “ Shared Reality” sportwedstrijden te leveren, waaronder Engelse Premier League-wedstrijden.

Het Amerikaanse omroepnetwerk kondigde deze week een meerjarig partnerschap aan met Cosm, met de planning om de virtuele en fysieke wereld te overbruggen door de baanbrekende technologie van Cosm.

In samenwerking zullen de organisaties een uitgebreid aanbod bieden aan live Premier League-wedstrijden, samen met extra live sportcontent uit het portfolio van NBC Sports, naar de meeslepende locaties van Cosm, met data die naar verwachting later dit jaar zullen worden uitgebracht.

Cosm is een ervaringsgericht media- en technologiebedrijf dat ernaar streeft de manier waarop de wereld inhoud ervaart te herdefiniëren en van plan is dit te doen met deze nieuwe samenwerking.

Fans kunnen sportevenementen bekijken terwijl ze in 87-voets met een diameter van 87 voet zitten, met de eerste twee locaties die later dit jaar in Los Angeles en Dallas worden geopend.

Jeb Terry, president en CEO van Cosm: Dit NBC Sports-partnerschap is een nieuwe cruciale stap in onze missie om de manier waarop de wereld inhoud ervaart te herdefiniëren.

De deal breidt ons aanbod van sportcontent uit buiten de NBA, NHL en UFC en stelt ons in staat om fans van alle soorten super te dienen en fans weten dat NBC Sports een beste sportervaring biedt en door de EPL, College Football en Horse Racing toe te voegen aan het programmeerschema, zorgt het ervoor dat we altijd een live, originele, meeslepende inhoud hebben.

Als fans naar Cosm komen, is er altijd iets nieuws te zien en Cosm is de beste plek ter wereld om het evenement te ervaren en er ook echt persoonlijk te zijn.

Onlangs heeft het netwerk zich gericht op de dekking van de Premier League.

Vorig jaar kondigde NBC aan dat de Premier League zich had aangesloten bij Comcast NBCUniversal’s SportsTech Accelerato, waarmee start-ups in sporttechnologie hun aanbod aan een wereldwijd publiek konden verbeteren.

De overeenkomst markeert het officiële debuut van internationaal geënsceneerde evenementen op de nieuwe locaties van Cosm en markeert op zijn beurt de eerste keer dat deze sportevenementen beschikbaar zullen zijn in “Shared Reality”.

Peter Murphy, SVP, Content and Media van Cosm: Een van onze belangrijkste doelen als bedrijf is om de toegang tot de grootste sportevenementen ter wereld te democratiseren.

Voor de meeste EPL-fans in de VS is het om om verschillende redenen onbetaalbaar om een wedstrijd in Engeland en door deze geweldige samenwerking met NBC Sports zal het zitten op veldkant op weekendochtenden in LA, Dallas en daarbuiten mogelijk zijn.

Het zal voelen alsof je er bent, vooral omdat we de ervaring combineren met contextuele F&B-mogelijkheden.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.