De igaming- en aangesloten gemeenschappen bereiden zich voor op het bijwonen van de co-locatie iGB Live! en iGB Affiliate Amsterdam-evenementen in de RAI, Amsterdam (28 september – 1 oktober) zullen worden ondersteund door het laatste nieuws van de Nederlandse overheid.

De daling van het aantal Covid-positieve tests in Nederland (en de daaruit voortvloeiende vermindering van het aantal patiënten dat ziekenhuisbehandeling nodig heeft) in combinatie met de snelheid van het Nederlandse Covid-19-vaccinatieprogramma hebben geleid tot een aanzienlijke versoepeling van de regels met betrekking tot de stadiëring van indoor evenementen.

Naomi Barton, Portfolio Director verantwoordelijk voor iGB Live! zei: We hebben nauw contact gehad met het senior team van de RAI, dat op zijn beurt nauw samenwerkt met de Nederlandse autoriteiten.

Het positieve nieuws voor de evenementensector en voor onze twee co-located shows is dat de overheid het gebruik van een toegangspassysteem voor het coronavirus heeft gesanctioneerd.

Dit betekent dat evenementen weer normaal kunnen worden zonder social distancing, geen gezichtsbedekkende vereisten en geen beperkingen op het aantal bezoekers buiten de normale capaciteit.

De pas werkt met behulp van de CoronaCheck-app die laat zien of een bezoeker ofwel negatief heeft getest, volledig is ingeënt tegen, of hersteld is van Covid-19.

In een parallelle ontwikkeling is ook de horecasector, inclusief restaurants, pubs en andere horecagelegenheden, volledig heropend.

De ontwikkelingen in Nederland zijn buitengewoon positief en zullen worden toegejuicht door iedereen die van plan is deel te nemen aan iGB Live! en iGB Affiliate Amsterdam later in het najaar.

Uit een sentiment onderzoek in mei bleek dat meer dan 70% van onze klanten van plan was naar Amsterdam te reizen.

Ik weet zeker dat dat aantal nu zal stijgen bij het horen van dit laatste nieuws.

Het team werkt keihard om van 2021 een gedenkwaardig evenement te maken met gloednieuwe showfuncties en content waaronder de iGB SLOTS-activering, de iGB eSports Streamer Cube en het MATCH!/VIP-programma.

De aankondiging van de Nederlandse regering heeft ervoor gezorgd dat 2021 echt historische edities van iGB Live! en iGB Affiliate Amsterdam.

De versoepeling van de regels strekt zich ook uit tot reizen van en naar Nederland met het EU Digitale COVID Certificaat dat per 1 juli live gaat.

Het certificaat levert het bewijs dat een persoon is ingeënt tegen, negatief getest op of hersteld van Covid-19.

Andere initiatieven die elders in de wereld worden geïmplementeerd of ontwikkeld, kunnen worden gekoppeld aan het certificaat, dat veilig en vrij verkeer binnen de EU mogelijk maakt.

Om u te registreren voor iGB Live! en iGB Affiliate Amsterdam bezoek: www.igblive.com

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.