De politie in Nepal heeft verschillende arrestaties verricht in verband met illegale sportweddenschappen en online gokken.

Illegale gokactiviteiten zijn toegenomen in Nepal, omdat syndicaten weddenschappen aangingen op Euro 2020 en de Copa America 2021.

Vorige week heeft de politie een netwerk voor voetbal weddenschappen opgepakt dat door vijf mannen wordt gerund.

Agenten arresteerden ook acht mensen voor het organiseren van illegale online weddenschappen in verschillende delen van Kathmandu.

Agenten onthulden dat de gearresteerden aan het wedden waren via sociale mediaplatforms zoals WhatsApp en Facebook.

Volgens de Kathmandu Post, verklaarde hoofdinspecteur Chandra Kuber Thakur, hoofd van de Metropolitan Crime Division: De meeste arrestaties worden verricht nadat de politie is getipt, meestal door mensen die zelf het geld hebben verloren door te wedden.

Gokken is in Nepal illegaal voor lokale burgers en alleen toegestaan ​​voor toeristen.

De politie heeft de controles op restaurants en clubs verscherpt.

Hoewel online gokken ook illegaal is, kan de politie alleen agenten arresteren aangezien de meeste websites niet vanuit Nepal worden beheerd.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.