NFL-eigenaren stemmen ervoor om sportsbooks in het stadion op de wedstrijddag te laten werken

Home » NFL-eigenaren stemmen ervoor om sportsbooks in het stadion op de wedstrijddag te laten werken

De wijziging heeft betrekking op 17 franchises in staten met gereguleerde sportweddenschappen.

De eigenaars van NFL-teams hebben gestemd om NFL-stadionsportbooks toe te staan weddenschappen aan te nemen op wedstrijddagen.

De wijziging gaat in voor het seizoen 2023, dat in september begint, het is van toepassing op 17 franchises in staten met gereguleerde sportweddenschappen, fans kunnen op wedstrijddagen al gokken op hun telefoon in stadions, maar niet op fysieke sportsbooks.

Momenteel zijn de Washington Commanders in Maryland de enige NFL-franchise met een fysieke sportsbook, beheerd door Fanatics Sportsbook, op het terrein van het stadion.

De Arizona Cardinals, New York Giants en New York Jets hebben sportsbooks net buiten hun poorten.

Inkomsten worden niet gedeeld met andere teams totdat het een bepaald bedrag overschrijdt, naar verwachting ongeveer $ 20 miljoen.

Het geld zou dan worden gedeeld met de andere 31 teams in de competitie, de NFL kondigde in april 2021 haar eerste sportsbook-partnerschappen aan.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.