De National Football League (NFL) heeft overeenstemming bereikt met FOX Bet, BetMGM, PointsBet en WynnBET om goedgekeurde sportsbook-exploitanten te worden voor het NFL-seizoen 2021 en advertenties weer te geven tijdens NFL-wedstrijden.

NFL bereikt akkoord met selecte groep sportsbooks dankzij deze overeenkomsten kan deze groep operators NFL-in-game-commerciële eenheden en andere geselecteerde NFL-media-inventaris kopen.

Deze operators sluiten zich aan bij Caesars, FanDuel en DraftKings die in april goedgekeurde operatorovereenkomsten met de NFL ondertekenden.

Sportboeken buiten deze zeven goedgekeurde operators mogen geen advertenties kopen tijdens NFL-games of bepaalde andere mediarechten.

We zijn verheugd om deze selecte groep aan te kondigen als goedgekeurde sportsbook-exploitanten, zegt Nana-Yaw Asamoah, vice-president bedrijfsontwikkeling voor de NFL.

Samen met onze drie officiële partners voor sportweddenschappen, zal deze groep operators de competitie helpen om fans dit seizoen op verantwoorde en innovatieve manieren te betrekken terwijl het landschap van sportweddenschappen zich blijft ontwikkelen.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.