NFL – National Football League

Home » NFL – National Football League

In februari werden de Kansas City Chiefs voor de tweede keer in vier jaar Super Bowl-kampioen en versloegen ze de Philadelphia Eagles met 38-35 in een thriller.

Het aantal kijkers bereikte echter een hoogtepunt tijdens de rust toen Rihanna het podium overnamen haar tweede zwangerschap onthulde en met 115 miljoen kijkers werd het de meest bekeken game in de geschiedenis, zelfs buiten het seizoen zorgde het schild ervoor dat de boel levendig bleef.

Het spel nam (opnieuw) afscheid van de GEIT, Tom Brady. Running backs vestigden de aandacht op een afbrokkelende markt voor de positie. Ondertussen tekenden meerdere beginnende quarterbacks recordverlengingen en Aaron Rodgers speelde amper een volledige drive voordat hij een seizoen buitenspel stond nadat hij zijn achillespees had gebroken.

Voor het seizoen 2023 heeft de NFL haar monumentale bolwerk op Amerikaanse sportfans voortgezet met gemiddeld een verbazingwekkende 9,2 miljoen kijkers voor elke reguliere seizoenswedstrijd.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.