Nieuwe baas 888 koopt twee miljoen aandelen in bedrijf

Home » Nieuwe baas 888 koopt twee miljoen aandelen in bedrijf

Online kansspelbedrijf 888 maakte maandag bekend dat zijn nieuwe Chief Executive Officer Per Widerström 1,12 miljoen gewone aandelen in het bedrijf had gekocht voor een verkoopprijs van 84,3p per stuk, voor een totaalbedrag van £948.829.

Na de aankoop bezit Widerström nu 2,06 miljoen gewone aandelen in 888 holdings, de onlangs geïnstalleerde nieuwe CEO van 888, Per Widerström, die pas officieel het roer overnam op 16 oktober, zei toen hij bij het bedrijf kwam: Ik ben erg opgewonden dat ik als nieuwe CEO bij de 888-groep ben gekomen.

Ik ben al getroffen door de kracht van de troeven van de groep en het duidelijke potentieel ervan, evenals de ambitie van ons team.

Ik ben blij te kunnen constateren dat ondanks de uitdagingen op regelgevingsgebied waar de groep dit jaar mee te maken heeft gehad, het harde werk van het team al tekenen van resultaat vertoont, wat betekent dat we met een positief momentum richting het einde van het jaar gaan en goed gepositioneerd zijn om te groeien de komende jaren.

Dit is een bedrijf met een zeer sterke basis voor winstgevende groei, maar er zijn duidelijk ook verschillende verbeterpunten waar we ons op zullen concentreren om ons volledige potentieel te ontsluiten en waardecreatie te stimuleren.

Ik kijk ernaar uit om nauw samen te werken met onze fantastische mensen in de groep, het getalenteerde managementteam en het bestuur om ervoor te zorgen dat we in de best mogelijke positie zijn om onze plannen te realiseren en de waardecreatie te maximaliseren.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.