GGPoker gaat de Belgische markt betreden met de lancering van een nieuwe website GGPoker heeft zijn intrede op de Belgische markt aangekondigd en de gereguleerde site ggpoker.be zal op 31 juli gelanceerd worden.

Met de nieuwe site kunnen spelers in België zich aanmelden op de lokaal gelicentieerde online gamingsite, waardoor ze op het GGPoker-netwerk kunnen spelen.

GGPoker.be zal in België worden geëxploiteerd door Deba Square, een bedrijf dat een vergunning heeft en wordt gereguleerd door de Belgische Kansspelcommissie.

GGPoker werkt ook samen met het Belgische pokerbedrijf Concept Booth, dat pokerclubs en evenementen exploiteert om GGPoker in het land op de markt te brengen.

De lancering van de site geeft Belgische spelers de kans om een ​​World Series of Poker (WSOP) gouden armband te winnen in de komende WSOP Online Series 2021.

Het stelt hen ook in staat om zich vanuit hun thuisland te kwalificeren voor het WSOP Main Event in Las Vegas. Marco Trucco, Head of Europe van GGPoker, zei: We zijn verheugd om ons pokerproduct en onze innovatie naar de achtergestelde Belgische markt te brengen.

Onze samenwerking met een lokaal bedrijf gerund door ervaren organisatoren van pokerevenementen is een verklaring van hoe we GGPoker graag relevant en succesvol maken in een nieuwe markt: contact maken met mensen en echte gemeenschappen die onze passie voor poker delen.

Kristof De Deken, oprichter van Concept Booth BV, voegde toe: We zijn verheugd om samen te werken met GGPoker in België. Ons bedrijf is al vele jaren actief in live en online poker.

De Belgische markt is meer dan klaar om een ​​nieuwe en aantrekkelijke online pokerprovider te verwelkomen.

Vooral een provider die poker ademt in elke betekenis van het woord.

We zijn ervan overtuigd dat de hele Belgische pokerindustrie sterker en aantrekkelijker zal worden voor de spelers.

Een veilige en gecontroleerde spelersomgeving, een premium gebruikerservaring en lokale integratie zullen de hoogtepunten zijn van het merk GGPoker.be.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.