Noon.com van PIF wordt officiële sleeve-sponsor van Newcastle United

Home » Noon.com van PIF wordt officiële sleeve-sponsor van Newcastle United

Newcastle United heeft aangekondigd dat noon.com, een online winkelbestemming in het Midden-Oosten, de officiële mouw sponsor /partner van de club is geworden voor het seizoen 2022/23.

De Premier League-kant lijkt meer betrokkenheid te krijgen bij fans in het Midden-Oosten, terwijl het merk noon.com op alle teamtenues zal worden getoond en ook aanwezig zal zijn op wedstrijddagen in St. James Park en in de digitale middelen van de club. noon.com is eigendom van Public Investment Fund (PIF), dat onlangs de topclub heeft gekocht.

Dale Aitchison, Head of Commercial Partnerships bij Newcastle United, zei: noon.com is een enorm succesvol en invloedrijk merk in het Midden-Oosten en we zijn erg blij om samen te werken om supporters in de regio nieuwe manieren te bieden om met de club in contact te komen.

Een manier waarop we dat kunnen bereiken, is door fans in de regio een snelle, efficiënte en effectieve manier te bieden om officiële Newcastle United-merchandise te bestellen en we zijn verheugd dat fans noon.com kunnen gebruiken om met trots hun tenues te dragen voor het nieuwe seizoen.

Supporters in de regio kunnen alle Newcastle United-tenues voor 2022/23 pre-orderen op de middagwebsite met de mogelijkheid van personalisatie. Ali Kafil-Hussain, stafchef bij noon.com, voegde toe: We zijn enorm trots om een ​​belangrijke strategische partner te worden van Newcastle United, een van de beroemdste clubs in het wereldvoetbal.

We kijken ernaar uit om met Newcastle United samen te werken als een club met een sterk gemeenschapsgevoel en een levendige geschiedenis noon.com geeft prioriteit aan het creëren van een gevoel van verbondenheid tussen onze gemeenschappen: klanten, verkopers, zakenpartners en werknemers.

We zijn verheugd om met de club samen te werken om de gemeenschapszin in het Midden-Oosten en daarbuiten te bevorderen en we kijken uit naar toekomstige successen, zowel op als buiten het veld.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.