NordicBet heeft zijn titelsponsoring van de eerste divisie van het Deense voetbal met een volgend seizoen verlengd.

Het Betsson AB sportsbook is sinds 2017 de belangrijkste partner van de tweede divisie voetbaldivisie van Denemarken aangezien het de titelnaam van de ‘ NordicBet Liga ‘ draagt.

Tijdens het seizoen 2020/2021 werd Nordicbet echter gedwongen zijn sponsoring te onderbreken vanwege onvoorziene technische wijzigingen die doorgevoerd werden in de advertentiewetten van Denemarken.

Divisionsforeningen (DF) de Deense voetbalbond, heeft bevestigd dat NordicBet terugkeert als hoofdsponsor van de eerste divisie, die op 25 juli 2021 aan het nieuwe seizoen begint. DF-CEO Claus Thomsen prees NordicBet voor het nakomen van zijn verplichtingen aan het Deense voetbal tijdens de ongelukkige schorsing.

Met NordicBet hebben we een toegewijde en stabiele partner met een focus op verantwoord wedden zei hij, ze zijn een partner die het Deense voetbal ondersteunt, zelfs in zo’n uitdagende tijd voor het wereldvoetbal.

Deze verlenging geeft een signaal af dat het Deense voetbal nog steeds de moeite waard is om te steunen.

Tijdens de uitsluiting van Nordicbet antwoordde Betsson dat het alle wegen had ingeslagen om zijn tien jaar durende relatie met het Deense voetbal te behouden, waarin zijn merken een prominente partner zijn geweest in de ontwikkeling van competities en clubs.

Ronni Hartvig, Chief Commercial Officer bij Betsson Group, zei: Ook al was onze sponsoring op pauze, we bleven de clubs steunen door van buiten het veld te kijken en nu zijn we blij om een ​​stapje terug te doen in het veld en deze geweldige samenwerking te hervatten.

Ons doel is om door te gaan met het versterken van de competitie en nieuwe initiatieven te stimuleren waarvan we hopen dat ze fans nog dichter bij de clubs die ze steunen, zullen brengen.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.