Op locatie – In het doel om van de Olympische Spelen van 2024 een once-in-a-lifetime fanervaring te maken

Home » Op locatie – In het doel om van de Olympische Spelen van 2024 een once-in-a-lifetime fanervaring te maken

In de aanloop naar de openingsceremonie van de Olympische Spelen van deze zomer op 26 juli zal een golf van steun van de fans uit meer dan 200 landen afdalen naar de Franse hoofdstad.

Om zo’n gigantische taak op te vangen om al deze fans te huisvesten, heeft On Location de niet benijdenswaardige taak om niet alleen tickets te bieden, maar ook pakketten en VIP-ervaringen die deel uitmaken van de ervaring van het kijken naar live sporten. Scott Jernigan, Chief Commercial Officer van On Location, brak hoeveel voorbereidingen er gaat in de horeca voor dergelijke grote sportevenementen, hoe het bedrijf zijn diensten heeft geïnnoveerd met de TKOTKO-fusie van WWE en UFC en de kernovertuigingen onthult die gepaard gaan met het maken van een succesvolle gastvrijheidservaring.

Ten eerste, kun je lezers een kort inzicht geven in wanneer de voorbereiding gaat in een groot sportevenement, vanaf de datum waarop het in een stad is aangekondigd, tot On Location als partner wordt binnengebracht?

Scott Jernigan: De voorbereiding varieert van evenement tot evenement omdat geen twee evenementen hetzelfde zijn. We zijn er trots op dat we gasten unieke, unieke ervaringen bieden die niet kunnen worden gerepliceerd, en het begint met de relaties die we hebben opgebouwd met onze partners, die ons met uitmuntendheid willen leveren.

We werken nauw samen met partners om meeslepende ervaringen op te bouwen die veel verder gaan dan een ticket voor een spel. Als de officiële hospitality-partner van de NFL begint de planning en scouting zodra een stad als gastheer wordt aangekondigd. Vooruitkijkend naar Super Bowl LIX in New Orleans, zijn we vorig jaar begonnen met het verkennen en zijn we enthousiast over hoe de plannen vorderen.

We kijken hoe we de cultuur van de gaststad in onze ervaringen kunnen weven. De Olympische Zomerspelen vinden eens in de vier jaar plaats. Om het grootste gastvrijheidsprogramma in de geschiedenis van de Olympische Spelen te leveren, begon het werk onmiddellijk na het winnen van exclusieve rechten op Parijs 2024, Milano Cortina 2026 en LA28 in 2021.

De rode draad over alles wat we doen is het getalenteerde team dat we hebben samengesteld op On Location., zonder hun passie, toewijding, creativiteit en strategische geesten is dit niet mogelijk.

Als partner van de Olympische Spelen van 2024 in Parijs, hoe gaat On Location innoveren van de gastvrijheidservaring en verbeteren we wat er eerder is voorgekomen in eerdere Olympische Spelen, waarbij de essentie van een groot sportevenement in Parijs wordt vastgelegd?

Scott Jernigan: Paris 2024 markeert een keerpunt in gastvrijheid voor grote sportevenementen. We zullen het grootste gastvrijheidsprogramma in de geschiedenis van de Olympische Spelen leveren. Het eerste in zijn soort programma biedt meer mensen dan ooit tevoren de mogelijkheid om toegang te krijgen tot en te genieten van een verhoogde service en ervaringen bij de Spelen, gasten komen niet alleen in de buurt van de sportieve actie, maar ze zullen zich ook onderdompelen in de magische, iconische cultuur en culinaire aanbiedingen van Parijs.

U kunt bijvoorbeeld beachvolleybal aan de voet van de Eiffeltoren bekijken en vervolgens naar Gustave24, onze gastvrijheidsruimte in de Eiffeltoren, voor eten en drinken op een hoger niveau. Of gasten kunnen getuige zijn van de geschiedenis in de 100M Finale vanaf stoelen aan de finish, en gaan naar een lounge voor een hapje of om voormalige Olympische kampioenen te ontmoeten.

We hebben het Palais de Tokyo overgenomen en een gastvrijheidsruimte gecreëerd genaamd Clubhouse24, waar gasten zich kunnen onderwijzen in de geschiedenis van de Spelen door middel van meerdere tentoonstellingen, zichzelf in het centrum van de actie kunnen plaatsen door deel te nemen aan meeslepende ervaringen en natuurlijk kunnen ontspannen en genieten van de echte Franse keuken.

Hoe cruciaal is het als de Olympische gastvrijheidspartner, hoe cruciaal is het om tegemoet te komen aan de verschillende vereisten voor zo’n breed scala aan sportfans?

Hoe verschillen de behoeften van een fan van Olympisch zwemmen van die van een fan van de Olympische atletiek?

Scott Jernigan: De Olympische Spelen zijn echt wereldwijd en het werpt een schijnwerper op veel sporten die het hele jaar door niet op grote schaal top-of-mind zijn, als zodanig wisten we dat het belangrijk was om toegang te bieden tot zoveel mogelijk sportevenementen, die we hebben bereikt, of het nu gaat om gymnastiek, atletiek, voetbal, judo, waterpolo, basketbal of ruiter.

Maar we bieden niet alleen tickets voor deze evenementen, we creëren ook ervaringen om hen heen, wat er een grote honger is in waar je de Spelen bijwoont.

In welke aspecten zal On Location putten uit zijn ervaring in het maken van gastvrijheidservaringen uit zijn werk met de NFL Super Bowl en verschillende Fashion Weeks over de hele wereld?

Scott Jernigan: Onze ervaring met het opheffen van de grootste, meest cultureel impactvolle evenementen over de hele wereld kan niet worden onderschat. Met alle evenementen, ongeacht de omvang of de omvang, beginnen we altijd met onze gasten, hoe kunnen we ervoor zorgen dat wanneer ze een evenement verlaten, ze dat doen met herinneringen die een leven lang meegaan.

We hebben geleerd van al onze evenementen en deze toegepast op deze Spelen, en het leren van Parijs 2024 zal worden toegepast op Milano Cortina 2026 en LA28. We hebben een onverzadigbare honger om grenzen te verleggen en het ondenkbare te bereiken, en dat heeft ons geholpen bij het opzetten van een programma in Parijs 2024 dat een nieuwe standaard in gastvrijheid zal zetten.

Binnen de Endeavor-paraplu zijn er potentiële gastvrijheidspakketten met UFC en WWE-evenementen samen en hoe naadloos dit zal zijn voor een fan van beide bedrijven?

Scott Jernigan: Er zijn zeker synergieën en kansen om gebruik te maken van de fervente fandom die synoniem is geworden met WWE en UFC.

We hebben veel plezier met het maken van pakketten voor deze fans, van het lopen naar de Octagon met een UFC-kampioen, tot samengestelde memorabilia-displays, tot backstage-tours en foto’s aan de ring.

Dit jaar hebben we UFC en WWE strategisch geactiveerd in hetzelfde weekend in dezelfde stad – waaronder UFC 298 en Monday Night Raw in Anaheim en UFC Fight Night en SmackDown in Louisville – en UFC-atleten hebben laten deelnemen aan meet & greet-sessies op WWE-evenementen en vice versa. We zullen blijven zoeken naar manieren om deze twee werelden samen te brengen.

Hoe fundamenteel is het dat On Location een scala aan horecapakketten aanbiedt, niet alleen voor de fan, maar ook voor het sportevenement zelf?

Scott Jernigan: Sportevenementen zijn meer dan wat er gebeurt op het speelveld, ze maken deel uit van de cultuur en een belangrijke bron van economische groei voor de gaststad.

Na de pandemie zijn fans op zoek naar meer samengestelde ervaringen en rechthebbenden besteden veel aandacht aan deze trend, die in lijn is met onze kernwaarden. We hebben een gepassioneerd team dat elk detail zweet en ticket-inclusief gastvrijheidspakketten levert die fans onderdompelen in alle aspecten van een evenement – eten, muziek, entertainment, mode en iconische bezienswaardigheden.

Dit is van grote waarde voor de sport, de stad en de fans en we willen ervoor zorgen dat er zoveel mogelijk fans deelnemen, daarom hebben we bijvoorbeeld in Parijs 2024 ervaringen vanaf € 85.

Tot slot, en bedankt voor je tijd, als een van de toonaangevende sport horecabedrijven, kun je onthullen wat volgens jou van het grootste belang is voor het creëren van een beste fanervaring?

Scott Jernigan: Fans willen toegang tot insider, ze willen achter de schermen gaan, ze willen die Instagram-momenten, ze willen iets ervaren waarvan ze dachten dat het niet mogelijk zou zijn. Wij bieden ongekende toegang tot de grootste evenementen ter wereld.

Fans willen een stressvrije ervaring, van het moment van aankoop tot wanneer ze weer thuis zijn met de eens in je leven herinneringen die ze met vrienden hebben gemaakt. Wij verzorgen alle logistiek – professionele fotograaf ter plaatse, privé vervoer, VIP-ingangen, etc. – zodat u er gewoon in kunt zijn.

Fans willen hun ervaringen met anderen delen, of het nu gaat om familie, vrienden, een belangrijke andere, we creëren ervaringen die als enige en/of in een groep kunnen worden genoten.

Uiteindelijk is het creëren van de beste fan-ervaringen in zijn klasse onze passie en expertise, we denken als fans omdat we fans zijn, en dat helpt ons om ongeëvenaarde ervaringen op te doen.

Tip for sale : FRA.BET

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.