Oren Cohen Shwartz zal nu de leiding nemen bij Delasport nadat hij is bevestigd als de nieuwe Chief Executive Officer van het bedrijf.

In zijn nieuwe rol zal Cohen Shwartz verantwoordelijk zijn voor het uitbreiden van Delasports volledige B2B turnkey-oplossing naar nieuwe markten over de hele wereld.

Het team van Delasport groeit in een zeer snel tempo en het bedrijf neemt het meest deskundige en hooggekwalificeerde personeel aan, aldus de directeuren van Delasport.

Oren is de juiste persoon om het bedrijf te leiden als onze CEO.

Hij zal de bedrijfsresultaten aansturen en de strategische visie van Delasport uitvoeren om onze volledige oplossing voor sportweddenschappen en iGaming wereldwijd aan te bieden.

Voordat hij bij Delasport kwam, bekleedde Cohen Shwartz de functie van Managing Director bij Skywind Group, waar hij toezicht hield op de groei van het bedrijf in meer dan twaalf gereguleerde markten.

Hij heeft ook leidinggevende functies bekleed bij William Hill, Superbet en EveryMatrix. Bij de bevestiging van zijn benoeming prees Delasport zijn passie voor productinnovatie en technologie en merkte op dat de ervaring van de nieuwe CEO bij B2B- en B2C-bedrijven hem in staat heeft gesteld het volledige beeld te zien van wat zijn klanten nodig hebben om te slagen

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.