PGA Tour en Strategic Sports Group gaan akkoord met deal van $ 3 miljard

Home » PGA Tour en Strategic Sports Group gaan akkoord met deal van $ 3 miljard

De PGA Tour en Strategic Sports Group hebben een overeenkomst bereikt waarin SSG tot 3 miljard dollar zal investeren in de nieuwe winstgevende organisatie van de Tour, PGA Tour Enterprises, zo werd woensdag aangekondigd.

De voorwaarden van de deal betekenen dat Strategic Sports Group, geleid door een Fenway Sports Group waartoe meerdere huidige eigenaren van Amerikaanse sportteams behoren, vooraf 1,5 miljard dollar zou investeren, met de mogelijkheid dat er later nog eens 1,5 miljard dollar komt.

De PGA Tour voegde eraan toe dat bijna 200 van haar leden toegang zouden hebben tot een eerst in zijn soort” programma waarmee ze aandelen zouden kunnen verwerven in PGA Tour Enterprises.

Fenway Sports Group, eigenaar van de Boston Red Sox, Liverpool FC en de Pittsburgh Penguins, zal ook optreden als commercieel adviseur voor deze entiteit.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.