PokerMatch.UA heeft groen licht gekregen om online pokerspellen in Oekraïne te organiseren en te exploiteren na het ontvangen van een licentie van de Gambling and Lotteries Regulation Commission.

De nieuwe licentie, die volgens het bedrijf zal bijdragen aan het creëren van een gezonde gemeenschap rond PokerMatch Oekraïne, volgt op besluit #386 van de toezichthouder op 25 juni.

De licentie is een grote en belangrijke stap voor het hele bedrijf PokerMatch zal sportpoker in Oekraïne blijven populariseren en ontwikkelen en zijn spelers blij maken, aldus Victor Kyrychenko, CEO van PokerMatch Oekraïne.

Volgens Kyrychenko zal het verkrijgen van een licentie voor het organiseren en exploiteren van online pokerspellen bijdragen aan het creëren van een sociale gemeenschap onder pokerspelers.

Hij voegde eraan toe: Nu zijn er geweldige middelen en platforms om mensen samen te brengen op basis van hun interesses.

Sociale netwerken, forums, ontmoetingen met spelers in een ‘live’ formaat – dit alles versterkt het vertrouwen dat gebruikers in het bedrijf hebben en geeft natuurlijk de nodige feedback op de uitgevoerde projecten en ideeën voor toekomstplannen.

PokerMatch.UA schetste haar plannen om live series te organiseren in Oekraïne, met plannen om zich te concentreren op de sportcomponent van poker. Een woordvoerder van PokerMatch Oekraïne zei: We willen in het eerste jaar na legalisatie een leidende positie op de Oekraïense markt innemen.

We zijn er zeker van dat we zullen slagen met ons arsenaal aan marketingtools, ervaring en begrip van de psychologie van pokerspelers.

We zullen sportpoker populair maken en steeds meer Oekraïners aanmoedigen om de wereld van dit prachtige spel te betreden.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.