PokerStars keert in 2023 niet terug naar Nederland en zal geen deel uit maken van de Kansspelmarkt

Home » PokerStars keert in 2023 niet terug naar Nederland en zal geen deel uit maken van de Kansspelmarkt

PokerStars heeft onlangs zijn aanvraag voor een Nederlandse licentie op afstand ingetrokken en zal binnen afzienbare tijd niet terugkeren naar Nederland.

De terugtrekking / teruggave was gewoon een kwestie van middelen en het bedrijf had op dat moment andere prioriteiten op het gebied van marktintroducties, zei een anonieme bron.

Het intrekken van de licentieaanvraag van PokerStars (al dan niet voorafgaand aan een formele afwijzing door de Nederlandse toezichthouder) zet echter het patroon voort dat grote internationale operators er grotendeels niet in slaagden een Nederlandse online licentie te verwerven.

Daarvan wisten alleen Kindred, Bet365 en Entain overname( BetCity) de Nederlandse gereguleerde online markt te betreden.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.