PokerStars wordt Formule 1 wedpartner PokerStars is een officiële Kansspel sponsor voor de Formule 1 geworden via een partnerschap dat is beveiligd door de sponsor- en gegevensrechtenpartner van het motorracekampioenschap, Interregional Sports Group (ISG).

De samenwerking zorgt ervoor dat Flutter Entertainment-eigendom PokerStars tot 2023 exclusief op de Europese uitzendmarkt te zien zal zijn via virtuele baanreclame voor elk Formule 1-seizoen.

De deal is de nieuwste bemiddeld door ISG, een leider in de inzet van virtuele advertentietechnologieën om merken te helpen zich te richten op specifieke regionale doelgroepen via sport op televisie, als onderdeel van een samenwerking met F1 die dateert uit 2018.

Werken met de Formule 1 biedt ons de mogelijkheid om een ​​schare fans te bereiken wiens passie voor sport veel verder gaat dan autosport, zegt Tom Warren, groepsmarketingdirecteur bij PokerStars Marketing.

Om een ​​publiek van deze omvang te kunnen aanspreken en toch alleen te focussen op de regio’s die voor ons van cruciaal belang zijn, is dit een zeer opwindend voorstel.

Tony Ragan, joint chief executive van ISG, zei: We zijn verheugd dat we deze overeenkomst met Flutter Group hebben bereikt.

De combinatie van de wereldwijde aantrekkingskracht van PokerStars en deze gerichte aanpak om fans te betrekken met veel vergelijkbare eigenschappen als de PokerStars gemeenschap, is een ongelooflijke kans voor innovatie en verdere betrokkenheid tussen de twee populaire merken.

Vorig jaar sloot ISG een vijfjarige deal in de Aziatische regio tussen F1 en online Kansspel Brand 188Bet.

De branding van de operator verschijnt op virtuele baanreclame voor races die worden uitgezonden, samen met op maat gemaakte activering en integratie op de verschillende digitale en sociale platforms van de F1.

Bovendien is 188Bet exclusief eigendom van F1 Play, een voorspellings app voor de Aziatische markt voor sportweddenschappen, en ontvangt het officiële F1-weddenschapsgegevens geleverd door Sportradar.

In het kader van de overeenkomst van 2018 met de F1 is ISG in staat om partnerschapsrechten voor weddenschappen in sublicentie te geven aan gok operators, waardoor ze toegang krijgen tot geregionaliseerde merkafbeeldingen op het scherm, fysieke en virtuele bewegwijzering langs de baan en digitale integratie op de digitale en sociale platforms van de F1.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.