Populairste NFL-teams en spelers: En wie is nu echt nummer 1?

Home » Populairste NFL-teams en spelers: En wie is nu echt nummer 1?

Het is tijd om dit voor eens en voor altijd te regelen, we hebben de gegevens onderzocht om de teams en spelers te bepalen die echt aanspraak kunnen maken op de titel van populairste van de NFL.

Sinds wanneer hebben we simpelweg geaccepteerd dat de Dallas Cowboys Amerika’s team zijn?

Waren er verkiezingen?

Hebben zij de meeste tijdschriftabonnementen of gebakken lucht verkocht?

Was er sprake van omkoping?

Nou, zoals het verhaal gaat, vond de zin zijn weg naar een hoogtepunt van NFL Films uit het seizoen 1978 van het team – een seizoen waarin ze niet eens de Super Bowl wonnen – en is het sindsdien blijven hangen.

Als je je echter afvraagt hoe een team dat de grote overwinning in bijna dertig jaar niet heeft gewonnen, nog steeds zo’n eervolle onderscheiding kan rechtvaardigen, zoek dan niet verder dan hun enorme, mondiale economische voetafdruk, of hun geduchte bereik op alle digitale platforms.

Betekent dit dat de groep van Jerry Jones het onbetwiste populairste NFL-team van het land is, op geen enkele na?

Er bestaat geen uniforme maatstaf om dit te meten, maar Boardroom heeft een aantal bronnen ingeschakeld in een poging het te proberen.

Met behulp van gegevens van Google en marktonderzoeksbureau YouGov zijn we hier om de populairste NFL-teams en populairste NFL-spelers in het hele land te ontdekken.

Populairste NFL-teams volgens Google zoeken gebaseerd op Google-zoekgegevens van 2017 tot en met 2022.

RANG TEAM

1 Dallas Cowboys

2 New England- Patriots

3 Green Bay Packers

4 Pittsburg Steelers

5 Philadelphia Eagles

6 Kansas City-Chiefs

7 San Francisco 49ers

8 Chicago-Bears

9 Las Vegas-Raiders

10 Cleveland Browns

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.