Marktleider voor White labels leverancier Pronet Gaming biedt op maat gemaakte tool set voorafgaand aan grote voetbaltoernooien UEFA EURO 2020 en Copa America.

Platformspecialist Pronet Gaming heeft een reeks op maat gemaakte widgets voor sportweddenschappen ontwikkeld voor zijn operator partners over de hele wereld voorafgaand aan EURO 2020 en de Copa América-voetbaltoernooien.

De unieke kant-en-klare coupons, die klanten snelle toegang bieden tot vooraf gebouwde acca’s, zijn gelanceerd na een verbouwing van de intuïtieve front-end UI van het platform.

Met de widgets gelokaliseerd voor bepaalde markten en ook mobielvriendelijk, biedt Pronet Gaming’s unieke aanbod operators een aanzienlijk voordeel bij acquisitie en retentie.

De widgets zijn ontwikkeld door het interne team van Pronet Gaming en worden uitgerold aan de vooravond van twee van de grootste zomertoernooien van voetbal in een tijd waarin aanbieders van sportweddenschappen wereldwijd sterker dan ooit concurreren om marktaandeel.

Pronet Gaming heeft ook een nieuwe in-play Match Tracker uitgebracht, die uitgebreide statistieken, onderlinge gegevens, formuliergidsen, tijdlijnen en play-by-play-visuals biedt om weddenschappen van klanten te informeren.

Daarnaast omvat het uitgebreide productassortiment van de leverancier een op maat gemaakte virtuele Euro Cup-game, die op tijd voor de start van Euro 2020 op vrijdag wordt uitgebracht.

Thomas Molloy, directeur van Sportsbook en Trading bij Pronet Gaming, zei: Ons team heeft extreem hard gewerkt om een ​​volledige suite van widgets te produceren waarmee operators en hun spelers snel toegang hebben tot wedstrijden groeps weddenschappen, outrights en specials op zowel mobiel als desktop.

Klanten aantrekken en betrokken houden wordt cruciaal in wat zeker een sportieve zomer vol actie zal worden.

Door dit initiatief te nemen en onze front-end dienovereenkomstig aan te passen, kunnen we zowel onze partners als hun klanten een werkelijk superieure sportsbook ervaring bieden.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.