Britse deelnemers aan Clarion Gaming’s iGB Live! en iGB Affiliate Amsterdam-shows kunnen vrijstelling krijgen van de Nederlandse quarantainevereisten.

iGB Live! In de RAI volledig gevaccineerde deelnemers die vanuit het VK reizen, komen in aanmerking voor een speciale vrijstelling van een reisverbod en komen in aanmerking voor een andere vrijstelling, wat betekent dat ze niet verplicht zijn om bij aankomst in quarantaine te gaan.

Dit betekent dat de gekwalificeerde Britse afgevaardigden zich kunnen aansluiten bij die van de Europese Unie, evenals die uit niet-EU-landen zoals Israël, de VS en Oekraïne, zodat ze niet in quarantaine hoeven te gaan.

iGB Affiliate portfolio director Naomi Barton legde uit dat de RAI een officiële uitnodigingsbrief zal verstrekken, waarmee reizigers hun naam – zoals deze op hun paspoort staat – aan het document kunnen toevoegen.

Er is geen verdere actie vereist van de kant van de aanwezigen en contractanten, behalve om ervoor te zorgen dat wanneer ze hun passen boeken, de naam overeenkomt met de naam op hun paspoort legt Barton uit.

Eenmaal geboekt om iGB Live! /iGB Affiliate Amsterdam bij te wonen, zal een lid van het Clarion Gaming-team contact opnemen met instructies over wat ze moeten doen tijdens het reizen om te bevestigen dat ze in aanmerking komen voor deze vrijstelling.

Barton voegde toe dat ze extreem tevreden was met het resultaat en beschreef het als een grote vooruitgang voorafgaand aan de opening van de show, van 28 september tot 1 oktober.

Maurits van der Sluis, chief operating officer van de RAI omschreef de ontwikkeling als licht aan het einde van de tunnel.

iGB Live! en iGB Affiliate Amsterdam zijn twee belangrijke evenementen op de RAI-kalender en zoals ik heb begrepen, zullen dit de eerste grote persoonlijke evenementen zijn in de game-industrie in bijna twee jaar, zei hij.

Ik kijk ernaar uit om de afgevaardigden over minder dan een maand te verwelkomen in de RAI en ik vertrouw erop dat dit nieuws duidelijkheid en veiligheid zal bieden zodat de aanwezigen hun reis naar Amsterdam kunnen afronden.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.