Red Bull Racing en Bybit werken samen aan NFT’s voor verbeterde fanervaringen

Home » Red Bull Racing en Bybit werken samen aan NFT’s voor verbeterde fanervaringen

Cryptocurrency-uitwisseling Bybit werkt samen met Formule 1-team Red Bull Racing om een samenwerkingsinitiatief te lanceren met de titel Velocity Series.

Dit initiatief combineert kunst en racen door unieke digitale verzamelobjecten te creëren, geïnspireerd op raceteam-gegevens en telemetrie van de RB19 F1-auto.

De Velocity Series is de allereerste samenwerking tussen een F1-team en wordt bijgestaan door een line-up van digitale artiesten, te beginnen met de bekende Nederlandse artiest Rik Oostenbroek.

Anndy Lian, Head of Partnerships bij Bybit, merkte op: Als langdurige en strategische partners zijn Bybit en Oracle Red Bull Racing verheugd om de Velocity Series te lanceren, die de creatieve talenten van enkele van ’s werelds beste digitale artiesten samenbrengt met cutting geavanceerde technologie, waardoor we onze respectieve sterke punten kunnen benutten en onze positie in het snel evoluerende Web3-tijdperk verder kunnen versterken.

De Velocity Series biedt een unieke kans om met onze klanten en fans in contact te komen en we zijn verheugd om door deze samenwerking nog meer creativiteit mogelijk te maken.

De serie, samengesteld in samenwerking met AOI, bestaat uit vier releases die samenvallen met de Grand Prix van Nederland, Japan, de VS en Abu Dhabi tijdens het Formule 1-seizoen 2023 elke release bevat een reeks NFT-collecties, waaronder een NFT-collectie in beperkte oplage die exclusief toegankelijk is voor houders van de Velocity Pass, en een openbare verkoop in open editie.

Bij elk van de vier Velocity Series-releases kunnen pashouders deelnemen aan een exclusieve NFT-verkoop voor houder om digitale stukken van de aanbevolen artiesten veilig te stellen, pashouders ontvangen ook een gratis open-editie NFT bij elk van de vier releases, wat extra waarde toevoegt aan hun collectie.

Bovendien krijgen pashouders toegang tot ervaringen van Red Bull Racing en maken ze kans op prijzen van Red Bull Racing en Bybit.

Head of Fan Engagement bij Red Bull Racing, Caroline Buckland, voegde toe: We zijn enorm enthousiast over de samenwerking met Bybit en deze groep enorm getalenteerde artiesten voor de Velocity Series.

De NFT’s die als onderdeel van de serie zijn uitgebracht, zijn limited editions en geven echt de essentie weer van de bekwaamheid en progressieve prestaties van het team, elke collectie is uniek voor de specifieke stijl van de artiest, waardoor ze zeer gewild zijn bij verzamelaars en fans.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.