Genting Berhad’s Resorts World Las Vegas is het nieuwste eigendom van Strip geworden dat een vaccinmandaat heeft ingevoerd.

Vanaf deze week moeten alle nieuwe medewerkers worden ingeënt als arbeidsvoorwaarde, waarbij het mandaat van toepassing is op zowel werknemers per uur als in loondienst volgens de lokale media-outlet KLAS.

Het volgt op een bevel van de Amerikaanse president Joe Biden vorige week voor alle bedrijven met 100 of meer werknemers om te eisen dat ze worden gevaccineerd tegen COVID-19 of dat ze wekelijks worden getest. Nevada meldde vrijdag 1.552 nieuwe gevallen van COVID-19 en het aantal is nu het hoogst sinds januari.

Het besluit van RWLV om vaccinaties voor zijn werknemers verplicht te stellen, volgt op een soortgelijke stap van MGM Resorts in augustus voor alle loontrekkende en nieuwe werknemers, die waarschijnlijk in de nabije toekomst zal worden uitgebreid tot bestaande werknemers per uur.

Wynn Resorts eist dat haar werknemers ofwel worden gevaccineerd of wekelijks worden getest, terwijl Las Vegas Sands ook wekelijkse tests vereist voor al het niet-gevaccineerde personeel, dat ter plaatse en gratis wordt uitgevoerd.

Westgate Las Vegas, gelegen vlak bij de Strip, kondigde vrijdag aan dat het personeel ook tegen 15 oktober een vaccinatiebewijs moet laten zien, waarbij CEO David Seigel het personeel via een memo vertelt dat vaccinatie zijn leven had gered na een recente strijd met COVID-19.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.