Rogers engageert zich om het spel te laten groeien via het PWHL-partnerschap

Home » Rogers engageert zich om het spel te laten groeien via het PWHL-partnerschap

De Professional Women’s Hockey League (PWHL) heeft aangekondigd dat Rogers Communications haar officiële telecommunicatiepartner in Canada wordt.

Voorafgaand aan de eerste wedstrijd van het seizoen 2024 werd een meerjarige overeenkomst getekend.

Rogers heeft al een uitgebreide geschiedenis in de NHL, aangezien de groep in 2013 een 12-jarige overeenkomst ter waarde van CAN$ 5,2 miljard binnenhaalde. Stan Kasten, lid van de PWHL-adviesraad, zei: Rogers is synoniem geworden met hockey in Canada door zijn partnerschap met de NHL en brengt professioneel hockey naar fans van kust tot kust via zijn media-eigendommen, teaminvesteringen en competitiesponsoring.

Deze opwindende samenwerking met de PWHL is nog een uitbreiding van Rogers inzet om het spel te laten groeien en Canadezen de beste professionele hockeyervaringen te bieden.

Het partnerschap zal fans dichter bij de actie proberen te brengen door middel van inhoud achter de schermen, unieke fanervaringen en inspirerende mogelijkheden voor meiden in minor hockey om in contact te komen met hun hockeyhelden.

Tony Staffieri, CEO van Rogers Communications, zei: We zijn er trots op de PWHL te steunen en het vrouwenhockey in het hele land te helpen groeien en we kijken ernaar uit om samen met de competitie te werken om de historische momenten te vieren, fans te enthousiasmeren en te belonen, en de volgende generatie jonge spelers te versterken.

Rogers heeft ook een deal getekend met PWHL Montreal om once-in-a-lifetime ervaringen te creëren voor meisjes in lokale minor hockeyprogramma’s.

Als onderdeel van deze overeenkomst zal Rogers prominent aanwezig zijn op de helmen van het team en via bewegwijzering en promoties in de arena.

Marie Philip-Poulin, PWHL Montreal-aanvaller en drievoudig Olympisch gouden medaillewinnaar, voegde hieraan toe:

Het omarmen van gelijkheid op en naast het ijs is erg belangrijk, als je het kunt zien, kun je het zijn, en een rolmodel zijn voor de volgende generatie is iets dat ik echt waardeer.

Door de jaren heen met Rogers te hebben samengewerkt, ben ik uit de eerste hand getuige geweest van hoe ze werken aan het creëren van kansen voor jongeren in de sport en ik ben zo enthousiast om samen met hen en de PWHL voort te bouwen op dat werk.

Tip commerciële – For sale : WWW.ICE.BET

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.