Professor Davis Fong van de Universiteit van Macau heeft een presentatie gegeven op een seminar georganiseerd door Sands China Ltd, waarbij informatie werd verstrekt aan ongeveer 350 medewerkers van Sands China over de economie en de game-industrie van Macau.

Het seminar, getiteld Professionalism Education for Sands China Team Members – The Overview of Macao’s Economy and Gaming Industry, maakt deel uit van Sands China’s voortdurende inspanning om professionaliteitseducatie onder zijn teamleden te bevorderen, aldus het bedrijf.

Fong, directeur van het Institute for the Study of Commercial Gaming aan de Universiteit van Macau en een professor in de afdeling Integrated Resort and Tourism Management van de universiteit, behandelde vier onderwerpen tijdens zijn seminar in The Parisian Theatre: De redenen voor de liberalisering van de gaming sector na de overdracht in 1999; de ontwikkeling van de game-industrie in de afgelopen twee decennia; marktgedrag en trends van Macau-bezoekers; en de game-industrie en het toerisme in de post-epidemische periode en de uitdagingen voor toekomstige ontwikkeling.

We zijn verheugd professor Fong, een academische expert op het gebied van gaming, te hebben uitgenodigd om dit seminar te leiden , zei Dr. Wilfred Wong, president van Sands China.

Het heeft de uitgebreide kennis van de werknemers van de game-industrie en de zakelijke omgeving versterkt, waardoor we essentiële bijdragen kunnen leveren aan de economische diversificatie van Macau en de ontwikkeling ervan tot een wereldcentrum van toerisme en vrije tijd.

Het seminar hielp teamleden om vertrouwd te raken met de geïntegreerde zakelijke omgeving van het resort, waardoor ze goed uitgerust zijn om hun diensten naar een hoger niveau te tillen en te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van de gasten.

Onze dank gaat uit naar professor Fong en de Universiteit van Macau voor dit seminar en voor hun samenwerking en ondersteuning door de jaren heen.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.