Sands China zei dat het het Masterplan van Peking voor de ontwikkeling van de intensieve samenwerkingszone Guangdong-Macao in Hengqin verwelkomt als een belangrijk initiatief voor regionale ontwikkeling.

Het masterplan beoogt een gunstig klimaat te scheppen voor de industriële diversificatie van Macau en tegelijkertijd een nieuwe impuls te geven aan de ontwikkeling van Macau op de lange termijn.

Als bedrijf dat al meer dan 17 jaar in Macau geworteld is, heeft Sands China het voorrecht om bij te dragen aan de economische diversificatie van Macau en de ontwikkeling van de stad tot een wereldcentrum van toerisme en vrije tijd – met de steun van de centrale overheid en de SAR-regering van Macau.

Sands China zet zich volledig in om het masterplan te ondersteunen en zal blijven bijdragen aan de economische diversificatie en welvaart op lange termijn van Macau voor de integratie ervan in het algemene nationale ontwikkelingsplan, aangezien de stad aan een nieuw hoofdstuk in haar ontwikkelingsreis begint.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.