SBK, de sportsbook-app aangedreven door Smarkets, heeft zijn toewijding aan paardenraces versterkt na het sluiten van merkambassadeursovereenkomsten met Jockeys Nicola Currie en Sean Levey.

Currie won onlangs de felbegeerde Silver Saddle-trofee bij de Shergar Cup, terwijl Levey een meervoudig Groep 1-winnaar is die Snow Lantern naar de overwinning stuurde in de Tattersalls Falmouth Stakes van dit jaar in Newmarket.

Als onderdeel van de overeenkomst zullen zowel Currie als Levey rijkleding van het SBK-merk dragen en exclusieve content voor het sportsbook produceren.

Levey, die zijn samenwerking met SBK voor twee jaar heeft ondertekend, merkte op: Ik ben verheugd om me voor de komende twee jaar aan SBK te verbinden.

Ik heb het geluk dat ik een aantal schitterende paarden voor Richard Hannon mag rijden en hoop dat er in de toekomst nog genoeg winnaars zullen zijnn u in mijn nieuwe SBK rijbroek.

SBK is een spannend merk en ik kijk ernaar uit om met hen samen te werken. Beide jockeys zullen zich voegen bij de meervoudig titelwinnende jockey Richard Kingscote in de SBK-stal, die onlangs heeft ingestemd met een samenwerking met SBK tot oktober 2022.

De overeenkomst van Currie loopt naar verwachting in eerste instantie tot het einde van het Flat Season van 2022.

Ze voegde eraan toe: Ik ben verheugd om tot het einde van het seizoen 2022 door SBK gesponsord te worden en kan niet wachten om met hen te werken aan wat vermakelijke inhoud voor sociale media.

Ik ben erg dankbaar voor de steun; SBK is duidelijk iemand om in de gaten te houden in de kansspelruimte met hun unieke focus op het bieden van toonaangevende kansen.

Topgoal®
Topgoal® 2022 18+ Online wedden op sporten en casino’s is in Nederland is toegestaan , op de site van Topgoal® zal er geen legaal aanbod te vinden zijn met de gereguleerde operators die een Nederlandse licentie bezitten daar Topgoal® geheel onafhankelijk en transparant informatie in haar berichtgeving wenst te verstrekken.